Lenne valaki a barátom Pesten? 😀
Figyelt kérdés
Pár éve koltoztem Budapestre anno barátnőmmel. De pár hete elvaltak az útjaink, meg lehet lesz valami de viszont tökre unatkozom 😕 jó lenne kicsit kimozdulni, ami barátok híján nehézkes, régen még simán betudtam csapódni egy random társasághoz ha úgy volt de ma már annyira nincs önbizalmam. Nemtudom van e valaki hasonló cipőben, élném ha lenne egy nagyobb társaság is akár akikkel kialakithatunk egy csapatot 🤠.. Én egyébként 27 vagyok ferfi. Ebben a korban már sokan inkább lekotik magukat az életük epitgetesevel, így ha van valaki akinek kicsit több a szabadideje és érdekelné a dolog az írjon kommentben vagy privátban 😀 egyébként nem vagyok nagy piás, már nemigazan bírja a májam. De ha jól érzem magam, és nincs más program akkor másnap kiheverem 😌tegnap 16:29
1/10 anonim válasza:
a kérdés a harmónia lelke. a többit már hadd ne mondjam. ne gondolkodj ilyeneken mert nulla
tegnap 17:21
2/10 A kérdező kommentje:
Dehogy nulla 😀 csak hozzaaallas kérdése 😀 pozitívan kell gondolkodni és akár egy tok jó csapat is kialakulhat 🙂 meg hát nyitni kell a világ fele valahogy 😀
tegnap 17:35
3/10 anonim válasza:
Kár, hogy ilyen szemtelenül fiatal vagy :) Minden stimmel,csak a kor nem :)
tegnap 17:44
4/10 anonim válasza:
Az első válaszoló konkrétan értelmetlenséget írt.
tegnap 19:37
5/10 anonim válasza:
Ne is hülyeség amit irtam
tegnap 19:47
6/10 anonim válasza:
És azt hogy érted el, hogy jelenteni sem lehet?
tegnap 19:49
7/10 anonim válasza:
#6 ismerkedés kategóriában nem lehet jelenteni.
Ez egy megtűrt szürkezóna, itt engedik az ilyesmit...
tegnap 20:02
8/10 anonim válasza:
Én meg barátnőt keresnék. :P
tegnap 20:04
9/10 anonim válasza:
De a válaszokat amúgy lehet jelenteni. Csak az elsőre van kiírva, hogy nem, mert látták a moderátorok. :O Meg is lepődtem.
tegnap 21:16
10/10 anonim válasza:
9. Az utóbbi hónapokban egyre trehányabbak és lassúbbak.
ma 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!