Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En miskolcon vagyok, a baratom pesten, hetvegen szoktunk talalkozni, de eleg keveset. Szerintetek mennyire fog ez menni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 19:57
1/13 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de az én kapcsolatom azért nem fordult komolyra, és lett vége, mert nyár után visszajöttem Pestre Egyetemre. (Ugyanúgy Miskolcról)
20F
2/13 A kérdező kommentje:
Es igy mennyi ideig voltatok egyutt?
2017. szept. 29. 20:03
3/13 anonim válasza:
Addig fog menni amíg bírjátok és kitartotok egymás mellett köztem és a barátom közt 264 km van 16 hónapja mégis vele vagyok.
4/13 anonim válasza:
Csak 2 hónapig. Mindketten olyanok vagyunk, hogy szükségünk van arra, hogy hazaérünk és ott legyen nekünk a másik. Ne csak hetente 1x.
5/13 A kérdező kommentje:
#4 aha hat mi mar azert tobb ideje egyutt vagyunk, csak nehez igy
2017. szept. 29. 20:11
6/13 anonim válasza:
Én is Miskolc környéki vagyok, több mint másfél évig voltam együtt pesti ex barátnőmmel, úgy, hogy nem is illettünk össze. :) Szóval működhet. Hajrá! ^^
7/13 anonim válasza:
Szerintem ha tényleg szeretitek egymást akkor működhet.
8/13 anonim válasza:
Semennyire, a baratod majd elkezd csajozni a hetkozi bulikon, meg rad is elkezdenek hetkozben nyomulni a faszik.
9/13 anonim válasza:
Barátnőm Miskolcon lakik én 400km-el távolabb. Tanulmányok és pénz miatt nem tudtunk eddig összeköltözni, de hamarosan ez is megvalósul. 2 és fél éve vagyunk együtt és havi kétszer tudtunk találkozni egymással hétvégente. Tud működni ha tényleg szeretitek egymást. Nehéz tud lenni, hogy nincs mellettem és neki is, de így minden együtt percet élvezünk és értékeljük.
10/13 anonim válasza:
Ha eddig működött,akkor miért ne működne?Miért nem költöztök össze,mennyi idősek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!