Vannak olyan emberek akik barátkoznának/beszélgetnének? 28N
Figyelt kérdés
Szeretek viccelődni, a humor a lételemem.:) Imádom az állatokat és a természetet,az eget szemlélni (felhőket és a csillagokat).
Kedvenc állataim közé tartoznak a farkasok és a cicák,viszont szeretem az aranyos kisállatokat is.Aranyos,empatikus vagyok. Szabadidőmben szeretek filmet nézni,zenét hallgatni,túrázni az erdőben,cicákkal játszani. :) A művészet sem áll távol tőlem, rajzoltam is. Olyan emberekkel(lehetsz nő ,férfi vagy bármilyen nemű)beszélgetnék/barátkoznék akikkel tartósan lehetne kommunikálni!:) Köszi,ha elolvastad:)
nov. 3. 10:09
1/43 anonim válasza:
Igen 28F
nov. 3. 10:10
2/43 anonim válasza:
Merre fele laksz? Illetve egy fontos kérdés, hogy ha elmennénk túrázni, akkor haza tudnál-e cipelni, miután annyira kifáradtam, hogy már nem tudok tovább jönni? 😇
nov. 3. 10:14
3/43 anonim válasza:
Szívesen barátkozom veled :) Főleg ha tartod is a végén leírtad, jó lenne egy hosszútávú barátság.
nov. 3. 10:15
4/43 A kérdező kommentje:
Nyugodtan írjatok,nem harapok😁
nov. 3. 10:21
5/43 anonim válasza:
Merre laksz, azt jo lenne tudni.
nov. 3. 10:31
6/43 anonim válasza:
Hány ilyet olvastam már itt, atyaég. Hosszú távú kommunikációt akartak, aztán azt a pár mondatot is úgy kellett kihúzgálni belőlük, és még visszakérdezni is képtelenek voltak, nem hogy témákat hozzanak fel. Unalmasak ezek a feleslegesen lefutott körök, állandóan csak én kérdezgettem őket pl. a hobbijaikról, arra nagy kegyesen válaszolgattak pár szóban, és ennyi. Ez nem beszélgetés és nem barátkozás.
nov. 3. 10:47
7/43 A kérdező kommentje:
🤨nahát kedves 6-os válaszoló...Ma elég bal lábbal kelhettél fel.Na sebaj.Képzeld nem kell általánosítani...
nov. 3. 10:53
8/43 anonim válasza:
Három nap elég tartós? Ennyi idő után fogunk eltűnni.
nov. 3. 10:54
9/43 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as kinek szántad ezt írni?Sokan akkor tűnnek el igen.Vagy még előbb :/
nov. 3. 10:58
10/43 anonim válasza:
A kérdező aranyos és kedves, én ismerem. Normális embereket keres, és ő is normális a másokkal.
nov. 3. 10:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!