Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért szakadnak meg az interne...

Miért szakadnak meg az internetes beszélgetések ezen az oldalon? Nagyon rossz így belekezdeni bármilyen témakifejtésbe!

Figyelt kérdés
Elég sokan írják, hogy mennyire magányosak. Ha jelzem, hogy van párkapcsolatom - ezen kívül azért lehetne barátkozni - akkor már egyáltalán nincs tovább? Bármikor fordulhat a sors, bármi lehet még...

2024. aug. 1. 07:19
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim válasza:
A #42-es nagyon jol megfogalmazta. En is igy latom a dolgokat. Mikor valaki evekre eltunik a parkapcsolata miatt, az nalam azonnali into jel. Odaig minden programban benne volt, menjunk ide, menjunk oda. Aztan eltunik az illeto 2 evre, majd szakitas utan megjelenik ujra. Mintha nem tortent volna semmi es majd ugyanonnan folytatunk mindent. Nem is ertem az ilyen embereket. Hat ez nalam nem mukodik. Akkor talalja fel magat egyedul, meg epitse vissza a lenullazott barati koret. De ne velem, hanem, akivel akarja.
2024. aug. 4. 11:42
 52/54 anonim válasza:
Én sok embernél érzem sajnos, bár szeretne ismerkedni, de! Igazából mégsem tudja, mit is akar. Értem ezalatt: "Nekem bárki írhat! Beszélgessünk, valamiről/bármiről!" Most erre úgy őszintén, mit lehet reagálni értelmes ember módjára? Egy idő után elég fárasztó, csak én érdeklődök, próbálom vinni a beszélgetést, amire egyszavas "ja, lehet, talán,ahha, én is, stb." választ kapok, ez pedig nem vezet sehova. Ez nem ismerkedés, hanem időpazarlás! Az életidő drága kincs, nem mindegy, hogyan és mivel töltjük a perceket.
2024. aug. 5. 13:27
 53/54 anonim válasza:
52-es! Nagyon jól írod! Nekem is drága az életidő, mondjuk 55 felett amúgy is. Nő léttemre pláne. De itt nagyon jó beszélgetőtársakat találtam. Pedig csak! beszélgetni akarok! Persze sokan ki is hullottak. De korrekt módon kell indítani.
szept. 6. 15:59
 54/54 A kérdező kommentje:

Kedves 53-as válaszoló!

Talán írhatnánk pár sort egymásnak esetleg privátban. (Próbálom elfelejteni azokat a keserves éveket, amik mögöttem vannak...)

szept. 6. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!