Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért szakadnak meg az interne...

Miért szakadnak meg az internetes beszélgetések ezen az oldalon? Nagyon rossz így belekezdeni bármilyen témakifejtésbe!

Figyelt kérdés
Elég sokan írják, hogy mennyire magányosak. Ha jelzem, hogy van párkapcsolatom - ezen kívül azért lehetne barátkozni - akkor már egyáltalán nincs tovább? Bármikor fordulhat a sors, bármi lehet még...

2024. aug. 1. 07:19
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim válasza:
Ha annyira fasza minden, megtaláltad a társadat, stimmel az életed akkor miért akarsz itt minden áron idegen emberekkel barátkozni? Ha nekem lenne egy minden szempontból kielégítő, jól működő párkapcsolatom akkor nem vágynék erre az biztos...
2024. aug. 1. 08:47
 12/54 anonim válasza:
Valami mégsem stimmel, nekem az jött le...
2024. aug. 1. 08:49
 13/54 anonim válasza:

Kevesen képesek jól és jókat levelezni.

A férfiak többségének unalmas, ha nem terelhetik szexre a témát.

Sokszor olvasom, hogy a nők nem kérdeznek, érdeklődnek és csak 1-2 szavas választ adnak, hát ugyanez igaz nagyon sok férfire is.

Számos ember egy szerencsétlenségcsomag, ami lehúzza a másikat, s erre nincsen szükség.

Jó páran csak a hülye fétiseiket próbálják rányomni a másikra.

2024. aug. 1. 09:19
 14/54 anonim válasza:
Ha volna egy jól működő párkapcsolatom, nekem se jutna eszembe neten barátokat keresni. Egyébként én is úgy érzem, sokan képtelenek normálisan kommunikálni. Nem értem, mért nem tud pár mondatban valaki bemutatkozni, a felesleges körök elkerülése végett, na meg hogy felkeltse az érdeklődésemet? Mindig nevetek, mikor csak ennyi a kérdés: Akarsz ismerkedni? Nulla infoval, hát köszi, nem fogok mindenre rákérdezni 200-szor. Alap infokat nem ártana közölnie az embernek magáról, ha neten próbál ismerkedni.
2024. aug. 1. 09:35
 15/54 anonim válasza:

11, 14. Attól még, hogy van az embernek jó párkapcsolata, vágyik barátokra is, hogy másokkal is beszélgethessen, és egyébként sem feltétlen örök egyik sem.

Az egy másik dolog, hogy itt próbál valaki keresni. De vannak pozitív példák is.

2024. aug. 1. 09:41
 16/54 anonim válasza:
#14 nem sokáig lenne jól működő párkapcsolatod, ha folyton csak a párodon lógsz és ő az egész világod. Egy jól működő párkapcsolathoz ée a mentális egészséged megőrzéséhez külön töltött idő és élmények is kellenek. Akkor van egyensúly.
2024. aug. 1. 09:48
 17/54 anonim válasza:
14 vagyok, ki mondta, hogy folyton a páromon lógnék? Annyit mondtam, ha volna kapcsolatom, nem neten keresnék új barátokat.
2024. aug. 1. 09:54
 18/54 anonim válasza:
#17 Az hogy te mit csinálnálsz meg mit nem, az a te dolgod. Ahogy másé az, hogy neten keres barátokat. Amúgy egy párkapcsolat miben befolyásolja, hogy hol keres az ember barátokat?
2024. aug. 1. 10:00
 19/54 anonim válasza:

Kérdező, gondolom nő vagy.

Lesznek olyanok, akiket nem fog zavarni, hogy van párod, viszont azok közül is marad tán 1% férfi, akik megáll(ná)nak barátságnál.

Lesz olyan nő is, akit zavar, hogy van párod, mert akkor nem tud veled "pasizni" járni, v. csak szúrja a szemét.

2024. aug. 1. 10:12
 20/54 anonim válasza:
11-es és 14-es nem ítélkezett, véleményt mondott, ők nem preferálják a netes barátkozást, ennyi. Mindenki ott barátkozik ahol akar/tud. Mért kell mindig kötekedni?
2024. aug. 1. 10:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!