Miért szakadnak meg az internetes beszélgetések ezen az oldalon? Nagyon rossz így belekezdeni bármilyen témakifejtésbe!
Gyerekek, egyet figyelembe kell venni, ami nagyon sűrűn előfordul és részben érthető.De csak részben !
Azt,hogy akinek párja van, annak a párja,társa az első és utána jön mindenki más. De a pár,a társ nem ok arra, hogy akár megkezdett ismerkedést,akár több éves barátságot jegeljen valaki, vagy eltűnjön,és néha odavakkantson annak,aki állítólag a barátja.
A szia, mizu, hogy vagy bökedékekkel úgy vagyok,hogy inkább semmit ne írt volna. Nekem ez olyan,mintha leköptek volna - egy szóval. Elmondhatom,hogy életemben egy kivétellel,minden barátom akkor tűnt el, szívódott fel,amikor jött a nagy lamúr.Volt,aki a születésnapi, névnapi köszöntésre sem reagált,még egy lájkjellel sem. Persze, amikor szakítás volt,esetleg válás, akkor aztán beindult volna a panaszáradat, a tanácskérés,stb. Nálam ez nem működött,mert aki nagyfiú akkor ha ott a párja,az akkor is legyen nagyfiú, ha nincs mellette senki. Eldobott és kihűtött barátsággal nem tudtam és nem is akarok mit kezdeni.
Az itteni ismerkedések, magányossági panaszok zöme pedig jól érezhetően hirtelen felindulásból íródik,szexuális kielégületlenségből, sokféle frusztrációból. Az illetőnek írnak,lehet részletesen,tanácsokkal,jóindulattal, de ő közben lehiggad -ilyen olyan módon - és egy tízemeletes panel magasságából tesz a válaszolókra. Vagy a nagy magány,emberi szomorúság mögül szépen előjön a szexuális jelleg,mert a nagy magányos esetleg a harmadik privátban már arról érdeklődik, hogy mit szólnék egy " könnyítő orálhoz ".
Nézzünk már magunkba, és ne vegyül hülyére a többit,van elég gond és baj a világban, ebből kijut mindenkinek.
Aki pedig korrekt és értelmes, azt meg kell becsülni, hatalmas kincs ! Szerencsém van, mert hétfő óta napi szinten írogatok privátban valakivel és olyan szintű lelki és emberi töltést ad, amit régen éreztem. Ha olvassa ezt, akkor innen is köszönöm Neki !
55 F
Kedves 48-as!
47-es vagyok. Elhiszem neked, akkor egy vagy a kevés kivétel közül. Én is írtam jópár embernek, akik a válaszuk/kérdésük alapján szerettek volna ismerkedni, barátkozni, gyakorlatilag senki sem válaszolt normális színvonalon. Néhány üzenetváltás után - bár azok sem voltak túlzottan tartalmasak-, felszívódtak. Pedig állíthatom, nem vagyok egy szűkszavú fickó, és mogorva bunkó sem. Biztosan van bennem is hiba -ahogy mindenkiben van valamilyen mértékben -, de nem gondolnám hogy lezser, leszarom stílusban válaszolnék vagy írnék🙂
Én nagyon szívesen leveleznék veled 49-es válaszoló - de törekednem kell mihamarabb rendezni az életkörülményeimet, mert nyakamon a hideg idő!
Azazhogy jön az ősz és a többi...
Most számítok életemben először félhivatalosan "egyedülállónak". Idén áprilisban halt meg a legutolsó velem élő felmenőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!