Miért szakadnak meg az internetes beszélgetések ezen az oldalon? Nagyon rossz így belekezdeni bármilyen témakifejtésbe!
Mert nem akar szerintem senki csak barátkozni. Aki online ismerkedik az szinte mindig párkapcsolatot vagy szexkapcsolatot akar kialakítani.
Én is, de elvált, gyerekes anyaként ez kb lehetetlen, mert még a hasonló szituban levő férfiak sem adnak esélyt, a beszélgetések rendre elhalnak.
Tudom, ez nekem is ismerős, ugyanezt élem át.
Hát igen. Az ember társas lény, de a barátságot legalább lehetnre annyira értékelni, mint a párkapcsolatot!
Eleinte én is barátkoztam egy számomra szimpatikus férfival, és alig fél év múlva párkapcsolat lett. (Látásból már ismertük egymást korábbról.)
Azóta is emlegeti: ha korábban megszólítom - nő létemre - már családunk lenne! Nem érti, miért nem mentem oda hozzá bulizás közben.
Nem tudom, hogy mennyire szerencse. Egyelőre tartózkodik még az együttéléstől is. De mégsem zárja ki a házasságot, ha "úgy alakul".
Idősebbek vagyunk és tényleg furcsállom, hogy sikerült. Már közelebb voltam az 50-hez, mire összejött. Tényleg úgy tűnik, hogy a másik felem.
Nagyon passzolunk értékrendileg. A szex elég jól működik, ha nem is annyira tökéletes minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!