Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért szakadnak meg az interne...

Miért szakadnak meg az internetes beszélgetések ezen az oldalon? Nagyon rossz így belekezdeni bármilyen témakifejtésbe!

Figyelt kérdés
Elég sokan írják, hogy mennyire magányosak. Ha jelzem, hogy van párkapcsolatom - ezen kívül azért lehetne barátkozni - akkor már egyáltalán nincs tovább? Bármikor fordulhat a sors, bármi lehet még...

2024. aug. 1. 07:19
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim válasza:
Nem tudom, de mostanában szinte mindenki eltűnt, akivel itt beszélgettem, s minden szó nélkül. Kezdek erre ráunni, már online sem lehet igazán ismerkedni, normális kapcsolatokat kialakítani, pedig annyian vannak egyedül, vagy pár nélkül. Elcseszett ez az egész, ahogy van!
2024. aug. 1. 07:27
 2/54 anonim válasza:
Ez nem csak itt jellemző, hanem szinte mindenhol. Mindig is ez volt, de egyre rosszabb a helyzet, régebben azért egész jó barátságokat lehetett kialakítani. Talán a covid miatt bezárkóztak az emberek és ez azóta se oldódott fel.
2024. aug. 1. 07:44
 3/54 anonim válasza:
Nálam is ez van. Itt legtöbben csak azért írnak, mert nem barátkozni akarnak, hanem csajozni. Meg egyébként is nehéz, mert nem elég, ha magányosak mindketten, de ha nincs közös téma, amiről lehet beszélni, akkor az sem jó. Szóval több mindennek stimmelnie kell, nem csak a magányosságnak.
2024. aug. 1. 07:48
 4/54 anonim válasza:
Na de csajozni sem lehet kukán, ott is kell téma. Lenne is mindig, legalábbis én igyekszek feldobni mindig újabbat, kipuhatolni a közös pontokat, de hiába teperek, ha a másik meg nem tesz bele annyit.
2024. aug. 1. 07:51
 5/54 anonim válasza:
#5 Jó, de itt az a gond, hogy felszedni akarnak és nem barátkozni, szóval az a motiváció. Nyilván, ha mondod, hogy bocsi, de kapcsolatban vagyok, akkor derül ki, hogy ők nem barátkozni akartak, hanem mást... Itt meg ténylegesen csak barátkozni akar az, aki kiírja a kérdést.. mint ahogy én is. Egyébként, mikor társat kerestem se nagyon ment sok pasinak a beszélgetés . Tőlem várták, hogy meséljek meg találjak ki valamit, de ha ki is fejtettem a véleményem rendesen vagy kérdeztem valamiről, ahol kifejtősen lehet válaszolni, arra is jött az egy-két szavas válasz...
2024. aug. 1. 08:03
 6/54 anonim válasza:

Mert nem akar szerintem senki csak barátkozni. Aki online ismerkedik az szinte mindig párkapcsolatot vagy szexkapcsolatot akar kialakítani.

Én is, de elvált, gyerekes anyaként ez kb lehetetlen, mert még a hasonló szituban levő férfiak sem adnak esélyt, a beszélgetések rendre elhalnak.

2024. aug. 1. 08:05
 7/54 anonim válasza:

Tudom, ez nekem is ismerős, ugyanezt élem át.

2024. aug. 1. 08:08
 8/54 A kérdező kommentje:

Hát igen. Az ember társas lény, de a barátságot legalább lehetnre annyira értékelni, mint a párkapcsolatot!

Eleinte én is barátkoztam egy számomra szimpatikus férfival, és alig fél év múlva párkapcsolat lett. (Látásból már ismertük egymást korábbról.)

Azóta is emlegeti: ha korábban megszólítom - nő létemre - már családunk lenne! Nem érti, miért nem mentem oda hozzá bulizás közben.

2024. aug. 1. 08:18
 9/54 anonim válasza:
Vannak, akiknek szerencséje van.
2024. aug. 1. 08:20
 10/54 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mennyire szerencse. Egyelőre tartózkodik még az együttéléstől is. De mégsem zárja ki a házasságot, ha "úgy alakul".

Idősebbek vagyunk és tényleg furcsállom, hogy sikerült. Már közelebb voltam az 50-hez, mire összejött. Tényleg úgy tűnik, hogy a másik felem.

Nagyon passzolunk értékrendileg. A szex elég jól működik, ha nem is annyira tökéletes minden.

2024. aug. 1. 08:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!