Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért szakadnak meg az interne...

Miért szakadnak meg az internetes beszélgetések ezen az oldalon? Nagyon rossz így belekezdeni bármilyen témakifejtésbe!

Figyelt kérdés
Elég sokan írják, hogy mennyire magányosak. Ha jelzem, hogy van párkapcsolatom - ezen kívül azért lehetne barátkozni - akkor már egyáltalán nincs tovább? Bármikor fordulhat a sors, bármi lehet még...

2024. aug. 1. 07:19
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim válasza:
18. Ez itt nagyon gyakori, hogy nem a kérdésre válaszolnak a kommentelők, hanem kioktatják, minősítik a kérdezőt. Nem mondom, vannak olyan esetek, amikor indokolt, de az a ritkább eset, hogy már valóban szót kíván.
2024. aug. 1. 10:17
 22/54 anonim válasza:
#20 és szerinted ez a kérdésre válasz volt? Nem. Ergo nem is hasznos a hozzászólás. A 14-es még nagyjából igen, mert félig válasznak betudható. Egy nézőpont, de a miért nemre nem ad választ. Szóval félinformáció a 11-es meg kötekedés.Számonkéri a másikat...
2024. aug. 1. 10:23
 23/54 anonim válasza:
Kérdező, ha akkor tűnnek el, mikor jelzed, hogy van kapcsolatod, azért van, mert ők nem barátkozni akarnak, tüntesd fel már a kiírásban, hogy kapcsolatban vagy, így csakis olyan ember fog megkeresni, akinek szintén ez a szándéka.
2024. aug. 1. 10:33
 24/54 anonim válasza:
Már mint a barátkozás.
2024. aug. 1. 10:34
 25/54 anonim válasza:
Tök mindegy, kit keresel, társat, barátot, sajnos pár üzenetváltás után sokan eltűnnek, szó nélkül, pedig csak annyit kéne írni, bocs, de úgy érzem, nincs közös téma, túl messze laksz, stb. Sok szerencsét. Ennyit mindenki megérdemelne.
2024. aug. 1. 10:39
 26/54 anonim válasza:

11-es vagyok! Ez hol kötekedés? Csak véleményt írtam, hogy szerintem egy jó párkapcsolat és normális élet mellett nem keres valaki görcsösen barátokat a gyakorin...

Aki itt barátkozik az vagy szexet, kapcsolatot keres vagy csak szórakozik, vagy defektes...

2024. aug. 1. 10:55
 27/54 A kérdező kommentje:

15-ös válaszolóval értek egyet. Azért párkapcsolat mellett is vágyhatunk barátságokra. (Párom is ragaszkodik a régi baráti köréhez!)

Nem gondolom, hogy görcsösen keresnék barátokat. Pusztán kíváncsi vagyok inkább. Újabb információkra a világból mindenki vágyik.

Még a párunk testvérei sem tudhatnak adott esetben az élet minden problémájára, vagy bármilyen felmerülő kérdésére megoldást.

2024. aug. 1. 11:10
 28/54 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok jöttek, mindegyik tanulságos valamilyen formában. Jó lesz visszaolvasni később a véleményeket.

Mindenkinek köszönöm szépen a fáradozását! :)

De jöhetnek még észrevételek, meglátások.

2024. aug. 1. 11:11
 29/54 anonim válasza:

A 25-ös válaszolóval értek egyet.

Nem eltűnni kéne, hanem lezárni, elvarrni a szálakat normális, emberi módon.

Én mindenképpen valami mély, érzelmekkel teli állandó kapcsolódásra vágyom, mert ragaszkodó, sőt, birtokló vagyok, a szexuális vágyam pedig óriási.

Emiatt az online pötyögés, nagy távolság, barátság nem igazán jöhet szóba.

Amikor a levelezőpartner 10 üzenet után tudatja velem, hogy ő amúgy soha nem fog velem találkozni, vagy abszolút nem akar semmit senkitől, ott nincs miről tovább beszélni, akkor sem, ha nagyon szórakoztató és érdekes ember.

29F

2024. aug. 1. 11:17
 30/54 anonim válasza:
Ilyennel már én is találkoztam, hogy kiírja, ismerkedne, aztán egy idő múlva közli, ő nem akar találkozni, csak írkálni, ezzel nem tudok mit kezdeni, ez nem barátság, csak azzal egyenlő, hogy meghallgatod a másikat, amúgy se időm se kedvem üzengetni ide-oda a napi történésekről. Tanácsot egyébként szívesen adok, ha kell és kéri valaki.
2024. aug. 1. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!