Miért szakadnak meg az internetes beszélgetések ezen az oldalon? Nagyon rossz így belekezdeni bármilyen témakifejtésbe!
11-es vagyok! Ez hol kötekedés? Csak véleményt írtam, hogy szerintem egy jó párkapcsolat és normális élet mellett nem keres valaki görcsösen barátokat a gyakorin...
Aki itt barátkozik az vagy szexet, kapcsolatot keres vagy csak szórakozik, vagy defektes...
15-ös válaszolóval értek egyet. Azért párkapcsolat mellett is vágyhatunk barátságokra. (Párom is ragaszkodik a régi baráti köréhez!)
Nem gondolom, hogy görcsösen keresnék barátokat. Pusztán kíváncsi vagyok inkább. Újabb információkra a világból mindenki vágyik.
Még a párunk testvérei sem tudhatnak adott esetben az élet minden problémájára, vagy bármilyen felmerülő kérdésére megoldást.
Érdekes válaszok jöttek, mindegyik tanulságos valamilyen formában. Jó lesz visszaolvasni később a véleményeket.
Mindenkinek köszönöm szépen a fáradozását! :)
De jöhetnek még észrevételek, meglátások.
A 25-ös válaszolóval értek egyet.
Nem eltűnni kéne, hanem lezárni, elvarrni a szálakat normális, emberi módon.
Én mindenképpen valami mély, érzelmekkel teli állandó kapcsolódásra vágyom, mert ragaszkodó, sőt, birtokló vagyok, a szexuális vágyam pedig óriási.
Emiatt az online pötyögés, nagy távolság, barátság nem igazán jöhet szóba.
Amikor a levelezőpartner 10 üzenet után tudatja velem, hogy ő amúgy soha nem fog velem találkozni, vagy abszolút nem akar semmit senkitől, ott nincs miről tovább beszélni, akkor sem, ha nagyon szórakoztató és érdekes ember.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!