Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért szakadnak meg az interne...

Miért szakadnak meg az internetes beszélgetések ezen az oldalon? Nagyon rossz így belekezdeni bármilyen témakifejtésbe!

Figyelt kérdés
Elég sokan írják, hogy mennyire magányosak. Ha jelzem, hogy van párkapcsolatom - ezen kívül azért lehetne barátkozni - akkor már egyáltalán nincs tovább? Bármikor fordulhat a sors, bármi lehet még...

2024. aug. 1. 07:19
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim válasza:

Egyszer volt egy kérdés, ahol pont erre panaszkodtak. Volt egy hozzászóló aki azt állította, hogy ő nem az az eltűnős fajta stb.

Konkrétan két napig beszéltünk, majd többet nem válaszolt a leveleimre...

Érdekes, mintha az embereknek ma már nem lenne szükségük barátokra.

Két barátom lett innen, évekig beszéltünk, az egyik így is eltűnt...

Pedig én tényleg igyekszem fenntartani a dolgokat.

2024. aug. 1. 11:34
 32/54 anonim válasza:

Ezt én is tapasztaltam sajnos. De ha valaki szeretne ismerkedni, barátkozni, nekem nyugodtan írhat. Csak írj rám valamit, aztán bemutatkozom🙂 Itt kommentben nem szeretnék sok mindent elmondani magamról, de röviden: 28 éves Férfi vagyok, szeretek olvasni és filmezni, legfőbb hobbim pedig elmondja helyettem Szókratész;„A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.”

Köszönöm aki ír, mihamarabb válaszolni fogok, üdv👍

2024. aug. 1. 11:43
 33/54 anonim válasza:

Nem csak ezen az oldalon. Mindenhol. Én azt veszem észre ha nem dobok be valami témát, nem érdeklődöm; akkor a másikat egyáltalán nem érdeklem.

És hogy őszinte legyek, belefáradtam hogy minden beszélgetést én tartsak fent; ha valaki nem érdeklődik semennyire csak reagál a dolgokra, azt inkább én is hanyagolom 🤷‍♀️

2024. aug. 1. 12:12
 34/54 anonim válasza:
Ez a gyakorikerdesek, mint a hogy a neve is sugallja, nem egy ismerkedős, társkereső oldal.
2024. aug. 1. 12:18
 35/54 anonim válasza:
De ettől még miért ne lehetne itt normálisan ismerkedni? Akkor ennyi erővel a boltba is csak vásárolni járunk, a koncertre csak a zene miatt, a buliba azért, hogy táncoljunk, de isten ments's, hogy valakivel esetleg beszélgessünk, mert ez nem egy randi event.
2024. aug. 1. 12:24
 36/54 anonim válasza:
Persze, az oldal nem kifejezetten társkereső, de van ismerkedés/társkeresés kategória, szóval van lehetőség az ismerkedésre.
2024. aug. 1. 12:24
 37/54 anonim válasza:

Lehet, hogy kielégítetted a kiváncsiságát, nincs miről beszélni tovább. Mint a szakorvosi rendelő: a szemésznek azt mondom, hogy nem látom a betűket, de nem terhelem a bélrendszerem problémáival... Azt mással osztom meg.

Valahol egyébként ijesztő ez a tendencia, a barátok közötti kapcsolatok is hasonlóak! Egyikkel ezt csinálom, ez a közös vonal, a másikkal azt. Tehát két egész ember nem ismeri egymást! Ez azért szomorú :(

2024. aug. 1. 16:51
 38/54 anonim válasza:

Magamból kiindulva: az életem egysíkú, unalmas. Az elején, amikor még elkezdődik egy ismerkedés, akkor még jó, mert újak a felek egymásnak, de pár óra-, esetleg nap után számomra megszokottá válik a másik, így a másik iránti érdekesség-érdeklődés nagyon lanyhul. Olyan, mintha nem tudnék a másikkal mit kezdeni. Élőben sem volt sosem barátom, így élőben sem tudnám jól kezelni a helyzeteket.

Részben bejátszik az is, hogy némi technikai problémám is van, pl.: nincs okostelefonom. (F!)

2024. aug. 1. 17:22
 39/54 anonim válasza:

A 11# jól fogalmazza meg a dolgokat. Ha valakinek van kapcsolata, akkor valószínűleg egymás barátaival, ismerőseivel (ha nem is 100%-ban, de) tartják a kapcsolatot, esetleg néha összejárnak, találkoznak: ez miért nem elég?

Pl.: itt csak ismeretlen emberek futnak egymásba bele, ahol általában marad is a netes-online kapcsolat, vagy épp rövid távon véget ér.

Úgyhogy a párkapcsolatok által lehetne építeni a baráti kapcsolatokat is.

2024. aug. 1. 17:34
 40/54 A kérdező kommentje:

Őszintén örülök, hogy ilyen sok válasz jött erre a kérdésre! :)

Valószínűleg sokakat foglalkoztat a személyes emberi kapcsolatok megritkulása, és zavaró a távolságtartás, az elhidegülések.

Ez nagyon jó, mert ez azt jelenti, hogy igényeljük egymás társaságát!

2024. aug. 1. 17:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!