Miért szakadnak meg az internetes beszélgetések ezen az oldalon? Nagyon rossz így belekezdeni bármilyen témakifejtésbe!
Egyszer volt egy kérdés, ahol pont erre panaszkodtak. Volt egy hozzászóló aki azt állította, hogy ő nem az az eltűnős fajta stb.
Konkrétan két napig beszéltünk, majd többet nem válaszolt a leveleimre...
Érdekes, mintha az embereknek ma már nem lenne szükségük barátokra.
Két barátom lett innen, évekig beszéltünk, az egyik így is eltűnt...
Pedig én tényleg igyekszem fenntartani a dolgokat.
Ezt én is tapasztaltam sajnos. De ha valaki szeretne ismerkedni, barátkozni, nekem nyugodtan írhat. Csak írj rám valamit, aztán bemutatkozom🙂 Itt kommentben nem szeretnék sok mindent elmondani magamról, de röviden: 28 éves Férfi vagyok, szeretek olvasni és filmezni, legfőbb hobbim pedig elmondja helyettem Szókratész;„A férfinak nincs joga a fizikai edzés terén amatőrnek lennie. Szégyen számára anélkül megöregedni, hogy látta volna azt a szépséget és erőt, amire a teste képes.”
Köszönöm aki ír, mihamarabb válaszolni fogok, üdv👍
Nem csak ezen az oldalon. Mindenhol. Én azt veszem észre ha nem dobok be valami témát, nem érdeklődöm; akkor a másikat egyáltalán nem érdeklem.
És hogy őszinte legyek, belefáradtam hogy minden beszélgetést én tartsak fent; ha valaki nem érdeklődik semennyire csak reagál a dolgokra, azt inkább én is hanyagolom 🤷♀️
Lehet, hogy kielégítetted a kiváncsiságát, nincs miről beszélni tovább. Mint a szakorvosi rendelő: a szemésznek azt mondom, hogy nem látom a betűket, de nem terhelem a bélrendszerem problémáival... Azt mással osztom meg.
Valahol egyébként ijesztő ez a tendencia, a barátok közötti kapcsolatok is hasonlóak! Egyikkel ezt csinálom, ez a közös vonal, a másikkal azt. Tehát két egész ember nem ismeri egymást! Ez azért szomorú :(
Magamból kiindulva: az életem egysíkú, unalmas. Az elején, amikor még elkezdődik egy ismerkedés, akkor még jó, mert újak a felek egymásnak, de pár óra-, esetleg nap után számomra megszokottá válik a másik, így a másik iránti érdekesség-érdeklődés nagyon lanyhul. Olyan, mintha nem tudnék a másikkal mit kezdeni. Élőben sem volt sosem barátom, így élőben sem tudnám jól kezelni a helyzeteket.
Részben bejátszik az is, hogy némi technikai problémám is van, pl.: nincs okostelefonom. (F!)
A 11# jól fogalmazza meg a dolgokat. Ha valakinek van kapcsolata, akkor valószínűleg egymás barátaival, ismerőseivel (ha nem is 100%-ban, de) tartják a kapcsolatot, esetleg néha összejárnak, találkoznak: ez miért nem elég?
Pl.: itt csak ismeretlen emberek futnak egymásba bele, ahol általában marad is a netes-online kapcsolat, vagy épp rövid távon véget ér.
Úgyhogy a párkapcsolatok által lehetne építeni a baráti kapcsolatokat is.
Őszintén örülök, hogy ilyen sok válasz jött erre a kérdésre! :)
Valószínűleg sokakat foglalkoztat a személyes emberi kapcsolatok megritkulása, és zavaró a távolságtartás, az elhidegülések.
Ez nagyon jó, mert ez azt jelenti, hogy igényeljük egymás társaságát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!