Akar valaki a barátom lenni?
Már eléggé régóta csak felületes kapcsolataim vannak.
Gyerekkorból van néhány ember, aki évente 1-2 alkalommal megkeres unalomból. Sokszor elárultak, de ő rájuk valahogy mégis barátként tekintek. Habár vannak ismerősök, akikkel szoktam beszélgetni, de rájuk sosem tekintettem így. Rájöttem, hogy igazából nem is akartam eddig barátokat szerezni. 27/F, ha valakinek van kedve írni.
54. neked is szép reggelt!
"Hogy nem működik, abban igazad lehet, hiszen ezidáig nem igazán sikerült, de ezt pont te veted a szememre?"
Tényleg nem volt bennem ártó szándék, csak leírtam a véleményemet.
Itt van ez is példának, hogy mi a problémám. Mindenki rohadtul érzékeny, sértődékeny, mint egy kislány, az ingerküszöb a béka segge alatt. Ír az ember valami félreérthetőt, és egyből elkezd a másik veszekedni, kötekedni. Meg akkor magyarázzam el, hogy hogyan gondoltam pontosan. Nem mind1? Miért nem lehet elengedni?
Régebben, még akár 4-5 éve is nagyon jól el lehetett beszélgetni az emberekkel, és heti, vagy havi 1-2 alkalom nekem elég is volt. Most meg bárhová felmegy az ember, mindenhol eszelősökkel találkozik, és ne mondd nekem 54-es, hogy itt a kommenteknél is hogy összegyűlt a sok nagyszerű ember, aki mind barátkozási szándékkal van itt, csak én hülye eltaszítom magamtól őket!
"Mindenki rohadtul érzékeny, sértődékeny, mint egy kislány, az ingerküszöb a béka segge alatt. Ír az ember valami félreérthetőt, és egyből elkezd a másik veszekedni, kötekedni."
Nem veszed észre, hogy éppen magadról beszélsz?
A honvédsegghez minek mennék el? Vegzálni a békés civil lakosságot betárazott gépkarabéllyal, miközben a betolakodókat tár nélkül várom? Biztosan láttál képet ilyenről, csak az elvakult proli agyad nem volt képes feldolgozni az információkat.
Aki meg lenézhetné a másikat, azok pl. a mérnökök. -Ott egy hét alatt annyi matekot adnak le, amennyit te középsuli alatt tanultál összesen. Már ha egyáltalán van érettségid.- Nem pedig a te újgazdagaid, akik a társadalom kárára harácsolták össze a vagyonukat. Na ebből is látszik, hogy milyen a tipikus munkás értékrendje. Benned minden létező megvan, amit ki nem állhatok. Nektek kéne inkább ellátogatni egyetemekre. Ott kéne megmutatni, hogy mit tudtok. Hátha tanulnátok egy kis alázatot a tudás iránt. Azután lehetne arról beszélni, hogy bennem mennyi alázat van.
Talán akkor felfognátok, hogy nem a kétkezi munkás miatt vannak repülőgépek, autók. Régen is voltak fizikai munkások, akkor miért nem voltak repülők? Meg közel 1 kilométer magas felhőkarcolók? A munkásoknak köszönhető mindez, nemde?
Valaki szóba hozta a festőket, kőműveseket. Na róluk inkább ne is beszéljünk. Egy embert sem ismerek, akit házépítésnél ne vert volna át, vagy ne próbált volna meg átverni egy nagyra becsült "szaki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!