Hogy éltétek meg?
Tegnap volt missed ab műtétem. 11+4 hetes voltam mikor megállapították, hogy kb. a 8 hét óta nem fejlődött a baba és szívhang sincs. Azonnal már másnap be kellett feküdnöm, és utána nap műtét. A lamináriás tágítás szörnyű, iszonyú volt, nagyon fájt.
Most jelenleg úgy érzem, nem akarok többé terhes lenni, pedig nagyon szeretnénk gyereket, de még egy ilyenen végigmenni nem akarok.
Ti hogyan dolgoztátok fel? Nektek mennyi idősen volt missed ab? Mennyi idő múlva álltatok készen az újbóli próbálkozásra és mennyi idő alatt jött össze? 28N
Kedves 29-es, nagyon sajnálom ami veled történt, és nagy örömmel olvasom, hogy nemsokára mégis babázhatsz. Azthiszem megerősítettél, hogy nem várok 6 hónapot, persze ha a ciklusom visszaáll... sajnos most vagyok a 30. napon ami nálam már 2 napos késést jelent, és nem tudom mikor jön meg, de remélem nem késik sokat, és beáll rendesen. Köszönöm, hogy leírtad az eseted, nekem is és sztem sok sorstársnak is nagy erőt adtál a történeteddel!
Nagyon boldog babázást kívánok neked!
Igen, pont ez volt a célom, hogy erőt adjak Nektek!
Én is sokat jártam ebbe a topicba tavaly október-novemberben. Nekem is segített, ha a sorstársaim pozitív történeteit olvastam.
Nehéz hónapok voltak, de megsirattuk, elbúcsúztunk tőle, emléket állítottunk neki, hiszen nem akarjuk Őt örökre elfelejteni (nem is tudnánk). Ő már a mi kis magzatgyermekünk lesz örökké.
nektek is azt tudom tanácsolni, hogy sírjátok ki magatokat, mert az sokat segít, beszéljétek ki magatokból, hogy ne maradjon bent semmi, vagy írjatok naplót, esetleg egy búcsúlevelet a meg nem született kisbabának. Utána pedig csak előre nézzetek és csak arra koncentráljatok, hogy minden rendben lesz. Persze ez nem könnyű, én ezt a várandósságot végig paráztam, minden egyes vizsgálatra remegve mentem és sajnos voltak most is izgalmak. Talán ezt a 2 hetet már kihúzzuk és akkor végre el merem hinni, hogy igen, itt van, velünk van és a lelkünk is megnyugszik.
Sok erőt Nektek! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!