Holnap lesz a 2. mehuritesem (Missed ab. om). Eloszor 3 eve volt. Kinek volt mar tobb es hogy eltetek tul? En alig elek. Nagyon vartuk a kistestvert.
Nekem egy 8 hetes vetélés, és rá 6 évre fogant kisbaba szülése 24 hetesen, fertőzött magzatvíz miatt.
Azt mondta nekem egy szülésznő, hogy a nő arra van teremtve, hogy mindent kibír.
Vigasztaljon az, hogy már van egy gyereked. Nekünk még nincs, csak 2 egy testvérpár odafent.
Nekem is két vetélésem volt. Az elsőt a 7. hétben, a második a 12. hétben veszítettük el.
Teljesen megértelek, kell a gyógyulási folyamat. A második vetélés lassan 9 hónapja történt, én kb. mostanra tudok úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy nem kattogok rajta, nem kezdek el sírni, ha az UH-okra gondolok, nem számolgatom a heteket (bár már mindegyikkel megszültem volna). Így - tiszta fejjel - most tudom elmondani magamról először, hogy ismét belevágnék, jöjjön, aminek jönnie kell.
Ahogy az egyik válaszoló is írta! Egy nő mindent kibír. Én egy félmondattal toldanám csak meg: egy nő mindent kibír, ha a gyerekéről van szó.
Én bízok és remélek. Te is túl leszel rajta hamarosan. Gyászold, sirasd meg, de engedd el mihamarabb a saját érdekedben!
Minden jót kívánok!
Megvolt mult penteken. Aztan, amikor meg komasan kvettek a branurt tavozaskor, ott felejtettem a telefonomat. Par ora mulva telefonaltam es mar semmi. Szerintem a nover volt...egeszsegugy...
Nem tudom, hogy lehetbezeken tuljutni. Szerintem sehogy.
Koszonom a valaszokat!
4-es vagyok. Csakis TE, egyedül TE tudsz magadon segíteni. Nem mantrázol ilyen negatív dolgokat, mint amiket leírtál. Depresszióba fogod magad rántani, mint én 6 éve, az 1. vetélés után. 2 év alatt 6 munkahelyem volt miatta. Minden rossz volt (szerintem).
Most erős vagyok, magamra koncentrálok, lazítok, élvezzük a nyarat, aztán egyszer csak majd megfogan a másik baba, ha akar.
Sok erőt kívánok, és azt, hogy mielőbb kijuss a mélypontról.
Koszi 4-es! Sok erot kivanok! Biztos tudod mirol beszelek, amikor foloslegesnek erzem magam es az osszes szervemet, hogy nem sikerul mar masodszor jo helyet kialakitani magamban egy babanak. Azt gondoltam, hogy ez konnyebb, a kornyezetemben tobben vannak 4-5 szoros szulok. En is inkabb anyatipus vagyok a kinezetemet es eletvitelemet tekintve (megfelelo haz, anyagiak, 8oras munkahely). Es megsem akar osszejonni.:((
Vettem 40 darab ovulacios tesztet a sajat megnyugtatasomra tegnap ejszaka az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!