Csajok! Ti hogy éltétek túl az első két uh közötti időszakot?
Figyelt kérdés
10.-én voltam dokinál már láttuk a petezsákot és a szikhólyagot, vért is vettek viszont a következő uh csak május 4.-én lesz. Dolgozni egyenlőre nem tudok mert a munkahelyemen nem dolgozhatok terhesen (vegyszerek, és fizikai meló) most keresnek valami más megoldást ami vagy sikerül és mehetek dolgozni vagy nem és itthon maradok. Kezdek kicsit parázni hogy minden rendben legyen.2015. ápr. 14. 15:51
1/7 anonim válasza:
Az elején még nehéz a várakozás, mivel még nem látványos a pocid, nem tudod elképzelni sem igazán mi történik odabent. De hidd el, nagyon eltelnek majd a hetek, és csak azt veszed észre, hogy hoppá a végén vagy!
Addig próbáld elfoglalni magad (tudom nehéz így, főleg, hogy még nem is dolgozhatsz).
Kitartás! Minden rendben lesz!
2/7 anonim válasza:
a 12.uh-n aprilis 2.-an voltam es a kovi csak majus 20.an lesz hat nekem annyival konnyebb hogy nekem mar kerek a pocim alul igy simizem egesz nap :)13+4 km
3/7 anonim válasza:
Ha nagyon kiváncsi vagy vagy aggódsz menj egy magánhoz. Én is így csináltam
4/7 anonim válasza:
Én is az elején, mikor még nem éreztem mozogni, mert pici volt, rengeteget aggódtam (feleslegesen), de én is úgy oldottam meg, hogy magánba mentem UH-ra :)
5/7 anonim válasza:
Az a 6 hét még semmi a két UH között.... inkább a 18-20 és a 30-32 hetes uh között kemény a várakozás.. főleg h hol lustább, hol aktivabb. NA AKKOR jön a para :D én e között a két ultrahang között nem birtam és 2x is elmentem 4d ultrahangra közbe :D
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Németországban vagyok és magán dokinál. Csak izgulok hogy nehogy valami miatt elmenjen bár tudom hogy ez ellen nem tehetek. Az alhasam nagyon tompán be-be feszült vagy szurkált vagy nem is tudom mi és ha állok akkor kicsit lehet már látni ahogy puklisodik bár ez még szerintem korai lenne. (mensi szerint 6 hetes vagyok ma)
2015. ápr. 14. 20:18
7/7 A kérdező kommentje:
tüneteim pedig azon kívül hogy nem jött meg, fájnak és duzzadtak még mindig a melleim semmi nincs.
2015. ápr. 14. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!