23-25 év közötti első babát vállaló kismamák, milyen helyzetben vállaltok babát?
Párotok hány éves?
Házasok vagytok?
Mennyi a havi bevételetek? Tudtok megtakarítani?
Saját lakásban/albérletben vagy szülőknél éltek?
Mivel foglalkoztatok a baba előtt?
Kicsit fiatalabb vagyok (21 éves)
Párom 23, házasok vagyunk. Havi bevételünk eléggé változó. Olyan 250-300 ft körül mozog (én nem dolgozok) Tudunk megtakarítani, amit a gyerkőcnek külön számlára gyűjtünk.
Saját lakásban élünk szeptember óta, addig albérletbe laktunk. Én tanultam baba előtt, és közben műkörmös voltam.
Remélem mindenre válaszoltam :)
Te is babát vársz, vagy csak tervezitek?
30 hkm
22. voltam januárban :)
Párom 30 éves.
Igen, házasok vagyunk.
Havi bevételünk kb 400-500 ezer forint, mielőtt megszületett a kis lányunk, tettünk félre, es ott gyűlik azota is :)
Saját házban élünk.
Én most nem dolgozom, baba elott tanultam, denthalhigieniaval fogok foglalkozni, szeptembertől levelezon fogom folytatni a tanulmányaimat, mar csak 1 évem van :) párom vállalkozó.
Kis lányunk 4 honapos.
Kicsit idősebb vagyok, 26.
32
nem
300-400ezer, tudunk.
saját lakás
irodán voltam
24 voltam,amikor teherbe estem,és 25,amikor szültem.9 hónapos a kislányom,már 26 vagyok:D
Párom július végén lesz 28.1,5 év van közöttünk.Nem vagyunk házasok,nyáron lesz az esküvőnk,de a baba amúgy nem becsúszott (pontosabban nem szedtem gyógyszert,amolyan "ha akar jön" alap volt ez nálunk.) 7. évfordulónk volt januárban.A párom 180-at kap kézhez,nekem a TGYÁS 90.000 ezer forint.A babának rakunk külön félre,havi 15000-et,és mi is gyűjtjük a pénzt,nagyszülői segítség van.Két kocsi hitelt fizetünk,ez összesen 55 e,plusz rezsi olyan 35 e körül.Saját lakás,a szüleim vették nekem,de ekkor én még 16 voltam csak.A párom a nagyszüleitől örökölt egy lakást.Én tanítónő vagyok,22 évesen végeztem,megvolt az 565 biztosított napom.
Én 24 vagyok,párom 30,a lányunk 3 hónapos.Jegyesek vagyunk,jövőre lesz esküvőnk.
Havi bevételünk 350 ezer forint.Van megtakarításunk is,havonta 50 ezret rakunk félre.
Saját lakásunk van,hitelünk nincs.
A baba előtt ápolónő voltam egy korházban,2 évig dolgoztam ott.
Szia!
Én 23,Párom 26 éves.Jövőre tervezzünk,de gondoltam,azért leírom.
Jegyesek vagyunk,házasok még nem.
Havi bevételünk(meg fogtok lepődni) össz. max 160 ezer forint.Cafateriával együtt... Tudunk félre tenni még ebből is :-)
Én vettem egy házat még 20 évesen,saját,hitelem nincs(már) abban élünk,idő közben felújítottuk.Előtte is együtt éltünk,akkor még máshol,egy házrészem volt és ott,de volt hitelem nem is kevés arra a házra.Ettől szabadultam.
Rezsink nem sok,villany 10 körül havonta(minden villannyal megy,mosó és mosogatógép,bojler...)tv+net 4200,2 autó biztosítás lebontva havi 2000 körül.Télen fával és gázzal fűtünk,a fa szinte ingyen van(a telek nagy része erdő,jó nagy) a gáz össz.20000/szezon.
Párom egy kifőzdében dolgozik,8-4ig én a közlekedésben hajnal 5-től este 8ig,heti 5-6 nap mindketten.
Jól kijövünk ennyiből,felújítunk,tervezgetünk és még nyaralásra is marad.
Hozzá tartozik,hogy tanyán lakunk egy kisváros közelében(ott dolgozunk)ezért kevés a rezsink,de mindenünk meg van.
Igaz már a másodikat várom, de nemrég volt az első is. Akkor 24 voltam, most 26.
Férjem 33 volt
Akkor még nem voltunk házasok
220-230e, nem tudunk megtakarítani
Albérlet
Üzletvezető helyettes voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!