Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhagyott a parom 14 hetesen...

Elhagyott a parom 14 hetesen 6 ev utan . Nem erdekli se en se a baba mi tevo legyek? Szerintetek ilyenkor uj parkapcsolatba bele lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 12:40
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
62%
*bort
2018. szept. 14. 19:38
 52/52 anonim ***** válasza:
44%

Kedves kérdező!

Nagyon sajnálom ami történt, de szerintem az se kizárt, hogy a párod meggondolja magát, legkésőbb a baba születésekor. De ha nem, akkor sincs katasztrófa, a pasizást viszont egyelőre én is hanyagolnám. De azt megprobalnam megmutatni az exemnek, hogy teljes és boldog életem van nélküle és más pasi nélkül is.

Kedves válaszolók!

Hánynom kell tőletek. (Tisztelet a kivételnek) Amúgy is bajban van, ti meg egyből azzal jöttök hogy nem is a párja az apa, meg hogy biztos faszhiánya van. Ez a világ megérett a pusztulásra a sok gonosz, beteg lelkű emberektől, mint amilyenek ti is vagytok. Szomorú, hogy ti is anyák vagytok/lesztek. És persze ti olyan tökéletesek es erősek vagytok, hogy semmi gond nem lenne, ha a pasitok lelépne, ugye?

2018. szept. 15. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!