Akinek a 12 hetes genetikai uh-n megmondták a baba nemét, az lett végül, amit mondtak?
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 21:23
1/13 anonim válasza:
Fiút mondták.25 hetesen kiderült, hogy lány 😂
3/13 anonim válasza:
11 hetesen fiút mondtak, az is lett.
4/13 anonim válasza:
Nekem kisfiút mondtak, még nem született meg, de azóta már kétszer ultrahangoztak 15 és 20 hetesen, a baba meg nem az a szégyellős típus, jól beterpesztett mindig, és egyértelműen megerősítették, hogy tényleg az. Nekem laikusként is teljesen látható a zacsi és a kukac is.
Lányomra 12 hetesen nem mondott inkább semmit az ultrahangos (mondjuk akkor az sima kórházi uh volt), de 16 hetesen ott is megmondták már biztosra, hogy lány.
5/13 anonim válasza:
Ikrek, a lányt és a fiút is megmondták :-)
7/13 anonim válasza:
Igen, az lett. Kislányt mondtak az is lett. (Egy nagyon tapasztalt orvos nézte.)
Viszont a kisfiúnknak kislányt mondtak a 12.hetin, aki ma már 3 hetes és valóban kis tökös. 😁 (Egy fiatal "kezdő" orvos nézte.)
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Nekünk még soha nem mondtak ilyen korán nemet, meg is lepődtem rajta. Úgy tudtam, ebben a korban még majdnem egyforma, csak a "dudor" szögéből tudják megállapítani. De most nem az alapján mondta a szonográfus. Fiút mondott amúgy, de abból már van három itthon... 😊
2018. szept. 9. 22:26
9/13 anonim válasza:
Négy gyerekből 3-nál eltalálták. Egynél bizonytalan volt a doktornő, lány felé hajlott, de fiú lett.
10/13 anonim válasza:
Az egyiknél 11 hetesen megmondták egy régi sztk-s gépen és fiú is lett. A másiknál három doki sem látta a 23. hétig, és ő is fiú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!