16hetes kismamik hogy vagytok? A nemét már megmondták? Választottatok már nevet? Vettetek már valamit?
Szia, 16 hetes vagyok en is :)
Nemet meg nem tudjuk, 19. heten megyek a kov. uh-ra, reméljük ott mar kiderül :) , de fiút gondolok amúgy, mar van egy 3 éves kislányom :) Ha fiú, Ármin, esetleg Noel. Meg nem vettem semmit, varom mar a genetikai uh-t.
Én is 16 hetes vagyok;)
Nemét még nem tudjuk
Ha lány lesz akkor Panna,ha fiú akkor Bálint lesz
Eddig még nem vettünk semmit
Boldog babavárást!;)
16+4 hetes vagyok.
Már 11+3 hetesen 80 %-ra mondták, hogy fiú, aztán 2 hét múlva 100%-ra láttuk... :)
Vince lesz.
Venni még neki konkrétan nem vettünk semmit, de már van egy "nagy"fiam, így nagyon nem is kell.
És te kérdező?
16+2 hetes vagyok:)
14.héten mondták hogy 90% hogy lány. Mostmár 100% hogy az. Adél lesz a neve.
Már van két fiúnk, Nimród(5) és Kornél(2)
Még mi nem vettünk ruhákat a többi adott a fiúk miatt.
Boldog babavárást!
16+4hetes vagyok.
13hetesen fiút tippeltek. Hétfőn megyek dokihoz,de szerintem nem lesz uh.😐
Még a nevet nem tudjuk,költözünk így még nem sok időnk volt gondolkodni rajta,de még van időnk. 😄
Már van egy 17hónapos kislányom és képzeld kedves utolsó őt is Adélnak hívják. 😄
Még nem vettünk neki semmit,de ha tényleg fiú lesz,akkor szükség lesz fiús rucikra,mert nagyon sok a csajos cucc. 😄
Mindenkinek boldog baba várást! 😊😉
Én is 16 hetes vagyok!;)
A 15.héten tutira mondták,hogy lány lesz:)
A mi kislányunk Adél Dorottya lesz;)
Eddig még nem vettünk semmit,karácsony környékén tervezzük elkezdeni a bevásárlást.
Boldog babavárást mindenkinek és jó babázást a későbbiekben!;)
Nekünk meglepi. :-)
Nem vettünk semmit, maradt a nagyokról sok minden. A neveken még gondolkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!