Második baba mocorgás?
Figyelt kérdés
Van olyan, aki a második babát később érezte mozogni,mint az elsőt?
16 hetesen éreztem a fiamat, most úton a tesó jelenleg 16 hetes vagyok, és még nem éreztem.
2018. szept. 11. 10:25
1/3 anonim válasza:
En nem a masodikat, hanem a harmadikat ereztem a legkesobb.
Az elsot 18 hetesen mellso fali lepennyel, a masodikat 25 hetesen, ekkor a lepeny fent volt.
Most a harmadik babaval 19-20 het korul voltam, amikor biztos lettem benne, hogy ot erzem. Igaz, 10 ev eltelt kozben es mellso fali megint a lepeny, allitolag ezert ereztem kesobb.
De amugy teljesen lenyegtelen, elofordul ilyen es normalis, csak annyi a fontos, hogy 20. het kornyeken mar erezheto legyen a mozgas. Hogy elotte mikor es hanyadik baba, az teljesen mindegy.
2/3 anonim válasza:
Én is később éreztem a 2. babát de mellső fali volt a méhlepény, elsőnél meg hátsó fali. Viszont később se ficánkolt annyit a kicsi, az első gyerek nagyon mozgékony volt már születése előtt is.
3/3 anonim válasza:
Első nekem is 17-18 hetesen mozdult meg, másodikat pedig úgy teljesen egyértelműen a 20. héttől éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!