Elhagyott a parom 14 hetesen 6 ev utan . Nem erdekli se en se a baba mi tevo legyek? Szerintetek ilyenkor uj parkapcsolatba bele lehet kezdeni?
Nem probléma, csak épp nem szokványos hogy egy terhesség elején lévő kismama apát keressen a gyerekének. Társfüggő vagy! Félsz egyedül? A gyerekekre kéne koncentrálni, nem apát kéne keresni. Mit hiszel, de komolyan?! Hogy majd találsz 4 hónapos terhesen egy palit, aki majd össze is bútorozik veled meg a számára idegen gyerekkel és boldogan éltek mint egy igazi család? Vagy hogy gondoltad? Majd a pasid heti párszor Átmegy majd udvarolni fürdetés után? Szerintem egy kicsit rózsaszínű világot látsz, vagy túlságosan sok romcsi filmet néztél. Max. egy perverz terhes kismamákra izguló szatírt találsz így 14 hetesen, de komoly társat nem.
Én nem azt mondom, hogy nem lehet társat találni, de ez az egész szituációd nonszensz.
Egyik csoporttársam teljesen olyan mint te. Szakított több év után a párjával, de már azon a héten társkeresőkön függött, mert ő nem akar egyedül lenni. Attól függetlenül, hogy beszélgetett, találkozgatott pasikkal, nem jött össze neki egyik sem. És tudod, hogy miért? Mert NEM heverte ki az előző kapcsolatát.
Mikor szétmentem a párommal, a hátam közepére sem kívántam egy újabb férfit. Lett volna alkalmam találkozni másokkal, de nem akartam. 3 hónap elteltével összejöttem valakivel, teljesen elfelejtettem az előző kapcsolatom, azóta is tökéletesen megvagyunk.
Én azt mondom, hogy várj egy kicsit, foglalkozz a babával, ne pasizz. Ilyenkor szüksége van egy kis időre az embernek.
Ne kaparj ennyire férfi után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!