Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhagyott a parom 14 hetesen...

Elhagyott a parom 14 hetesen 6 ev utan . Nem erdekli se en se a baba mi tevo legyek? Szerintetek ilyenkor uj parkapcsolatba bele lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 12:40
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
26%
Nyugodtan kezdj el próbálkozni, hátha összejön, hallottam már ilyenről, aki terhes nővel jött össze, de azért azt tudd, hogy mindenképpen hátrányos helyzetben vagy, majd ha megszületik a pici és eltelik pár hónap könyebb lesz párt találni.
2018. szept. 11. 16:49
 32/52 anonim ***** válasza:
25%
Egyébként neg rossz nézni ezeket az undorító válaszokat, amiket kaptál, ne törődj velük.
2018. szept. 11. 16:50
 33/52 anonim ***** válasza:
18%
A helyedben elmennék abortuszra. Bár gondolom, mekkora alfahím lehetett, ha 6 hetes terhesen elhagy, 6 év után. Te meg mekkora szuperanya, hogy szültél is ennek. Ha annyira magad alatt lennél, tényleg nem érdekelne, hogy egyedül maradsz. Mikor elhagytak, azon voltam,hogy túléljem, bocs... Amúgy szép kapcsolat lehetett...
2018. szept. 11. 16:53
 34/52 anonim ***** válasza:
21%
Csak azt fogd fel,hogy egy élet van a hasadban, és ilyenkor ő kerülne háttérbe, ha te most pasizni szeretnél. Nem ráér az majd később? Nekem inkább az a gyanúm, hogy nem tudod egyedül eltartani. Hány éves vagy? Munkahely? Ha van rá lehetőség, inkább költözz a szüleidhez. Akkor nem leszel egyedül. A társkeresőkön és hasonló alkalmazásokon 1 az 1000 hez, hogy olyan párt találsz, akinek csak egy numerára kellesz. De te tudod mennyire vagy megalázkodó típus.
2018. szept. 11. 17:37
 35/52 anonim ***** válasza:
33%
Hány éves vagy? Van munkád?
2018. szept. 11. 17:43
 36/52 anonim ***** válasza:
67%

Nem probléma, csak épp nem szokványos hogy egy terhesség elején lévő kismama apát keressen a gyerekének. Társfüggő vagy! Félsz egyedül? A gyerekekre kéne koncentrálni, nem apát kéne keresni. Mit hiszel, de komolyan?! Hogy majd találsz 4 hónapos terhesen egy palit, aki majd össze is bútorozik veled meg a számára idegen gyerekkel és boldogan éltek mint egy igazi család? Vagy hogy gondoltad? Majd a pasid heti párszor Átmegy majd udvarolni fürdetés után? Szerintem egy kicsit rózsaszínű világot látsz, vagy túlságosan sok romcsi filmet néztél. Max. egy perverz terhes kismamákra izguló szatírt találsz így 14 hetesen, de komoly társat nem.

Én nem azt mondom, hogy nem lehet társat találni, de ez az egész szituációd nonszensz.

2018. szept. 11. 21:23
 37/52 anonim ***** válasza:
90%
Nem a társfüggőség a baj, hanem, hogy valakinek épp a gyerekét várod, akivel szétmentetek, de te ahelyett, hogy meggyászolnád a kapcsolatot, egyedül lennél egyből fejest ugranál egy újba... Mindezt terhesen... A gyerekkel mi lesz??
2018. szept. 11. 21:30
 38/52 anonim ***** válasza:
96%

Egyik csoporttársam teljesen olyan mint te. Szakított több év után a párjával, de már azon a héten társkeresőkön függött, mert ő nem akar egyedül lenni. Attól függetlenül, hogy beszélgetett, találkozgatott pasikkal, nem jött össze neki egyik sem. És tudod, hogy miért? Mert NEM heverte ki az előző kapcsolatát.

Mikor szétmentem a párommal, a hátam közepére sem kívántam egy újabb férfit. Lett volna alkalmam találkozni másokkal, de nem akartam. 3 hónap elteltével összejöttem valakivel, teljesen elfelejtettem az előző kapcsolatom, azóta is tökéletesen megvagyunk.

Én azt mondom, hogy várj egy kicsit, foglalkozz a babával, ne pasizz. Ilyenkor szüksége van egy kis időre az embernek.

Ne kaparj ennyire férfi után...

2018. szept. 12. 11:20
 39/52 anonim ***** válasza:
60%
#26 válaszoló vagyok. Nem értem miért pontoztatok le, amikor én csak kérdéseket tettem fel. A kérdező egy kérdésemre sem volt hajlandó válaszolni, így arra következtetek, hogy el akarja tartatni magát és gyerekét, ugyanúgy, ahogy a lepontozó többi anya. Gondolom a lepontozók, olyanok voltak, akik gyerekkel akaszkodtak rá egy pasira. Hányingerem van az ilyen "nőktől".
2018. szept. 12. 12:50
 40/52 A kérdező kommentje:
Kedves 26. !!! Nem akarom magam eltartatni van fizetesem plusz megsporolt penzem !!!! Egyszeruen a legjobbat akarom a babanak es pont!!!
2018. szept. 12. 13:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!