Szerintem törődj a gyerekeddel, aztán majd pasizz.
Nem az a legfontosabb, hogy legyen egy férfi az életedben.
2018. szept. 11. 13:36
12/52 anonim válasza:
Hát ez elég "érdekes kérdés".l lehet a kérdezőt hagyták el egy másik nő miatt, és most azt vette a fejébe hogy megmutatja, ő is tud magának találni párt. Vagy csak a bosszú vezérli.
De bár mi is az oka, most jobban tennéd, ha ezt a kb fél évet, pocakosan inkább magadra fordítanád. Először is most még tudsz pihenni, és eljárkálni olyan helyekre, ami később pici babával nem mindig megoldható. Másodszor egy kapcsolat kialakítása nem megy egyről a kettőre. Mire annyira megismernétek egymást,jön a baba. Akkor pedig egy ideig vele kell többet foglalkoznod. Nem beszélve arról hogy egy kb fél éves kapcsolatban ezt nem minden férfi tolerálja.
2018. szept. 11. 13:53
13/52 anonim válasza:
De van már pasi, vagy csak álmodozol?
2018. szept. 11. 14:05
14/52 anonim válasza:
Miért gondolom, hogy egyszerű provokáló kérdés? Mert szinte egysoros, kifejtés nélküli? Vagy mert a kérdező nem fog visszajönni kommentelni?
2018. szept. 11. 14:14
15/52 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki olyan indokkal dobtak ki hogy nem szeret utal es utal haza jonni hozzam. Teljesen ki vagyok es azert kondolkoztam azon hogy megprobalok ismerkedni hatha talalok valakit aki megszeret es elfogad .. de egybol minden kur**nak elvagyok hordva koszonom!!! Es nem csaltam meg nincs szeretom se!!! Csak elvagyok keseredve h hatha talalok olyat aki megbecsul!!! Sztem ha valaki megszeret az pocakosan is elfog fogadni!!
2018. szept. 11. 14:29
16/52 anonim válasza:
te meg fogd fel, hogy kb tegnap dobtak, de te mennél pasizni
amúgy nem nagyon olyan pasi, aki terhes nővel ismerkedik, gyerekessel is kevés
2018. szept. 11. 14:30
17/52 anonim válasza:
Koncentrálj a gyerekre és a jövőre. Ez pasi nélkül is menni fog. Miért fontos ez ennyire, ilyen korán?
2018. szept. 11. 14:32
18/52 anonim válasza:
Nem szeretett hazamenni. Miért?
2018. szept. 11. 14:39
19/52 anonim válasza:
Az én férjem az ilyen szituációkra mindig azt mondja viccesen hogy "nem az a lényeg, ki csinálta, hanem hogy kinek a tyúkja tojja" :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!