Miért hiszik sokan, hogyha egy párkapcsolatba becsúszik egy gyerek, a szülők ezért összeházasodnak?
igen, valóban
azért mert épp a te környezetben nincs így
Mi terveztük a babát, de nem vagyunk össze házasodva.
Nem is tartjuk kifejezetten fontosnak.
Nekem ismerősi körömben is van erre jó pár példa, hogy a lány már terhes volt, mikor összeházasodtak.
Soha nem akartam volna, hogy a gyerek miatt vegyenek el! Szerencsére nálunk nem is lesz így, mert már lassan 1 éve házasok vagyunk, gyereket későbbre tervezzük.
De kinek a pap, kinek a papné, ha nekik úgy jó, akkor engem sem zavar!
"Nekem ismerősi körömben is van erre jó pár példa, hogy a lány már terhes volt, mikor összeházasodtak."
Ugye tudod, hogy az ilyen házasságok jó része AKKOR IS megköttetett volna (max. később), ha nem "csúszott" volna be a gyerek?
Nekem erre van rengeteg példám: esküvő, gyerek tervben... gyerek előbb összejött, így az esküvőt is előrébb hozták.
nekem ara van példa, hogy hoppá becsúszott, gyorsba esküvő
(persze a becsúszást úgy értsd, hogy pasi nem akarta elvenni, és csajszinak épp akkor nem hatott a bogyója...)
Mert sokaknak az az elve, hogy a gyerek házasságba szülessen. Lehet, akkor is összeházasodnának, ha nem jönne a gyerek, csak később.
Nekik ez a meggyőződésük, másoknak más. És ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!