Öten élünk egy 3 szobás panellakásban. Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Nevelőm, annak az édesanyja, édesanyám, a lassan 7 éves féltestvérem és én. Tudom, sokan nem tehetik meg hogy három szobás lakásban élhessenek. De itt arról van szó hogy a féltestvérem nemsoká betölti a 7 éves kort és még egy szobában alszik a szülőkkel ami az én véleményem szerint nem egészséges, hiszen megvan köztük az intimitás, és sokszor nekem is be kell tennem éjszaka a fülest hogy nyugodtan eltudjak aludni tőlük. Magamról pedig tudom hogy pici koromban sokat ébren voltam éjszaka, gondolom ez a gyerekkel sincs másképp :')
Én 20 éves lány vagyok.
Ti mit tennétek az én helyemben?
Nem jövök ki jól a féltestvéremmel, nem tűröm amúgy sem a gyerekeket.
Mamámnál apám lakik, és alkoholista.
Szóval kellemetlen az egész helyzet...
Igazából a páromhoz költözésen gondolkodtam, de egyszerűen nem merném neki felhozni, tolakodásnak érezném. Ő is együtt él a szülőkkel (s jóban is vagyok velük) bár van egy melléképülete.
Még ha nem is végleges odaköltözés, de legalább a hét nagy részét ott tölteni. Két és fél éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!