Mit csinalhatnek ebben a kinos helyzetben?
Most komoly ez a kerdes? Vannak ilyen szulok is??
Olyan furcsa ez nekem😊 meg ilyet sohasem hallotam hogy annykra nyog az anyuka, annak ellenere hogy a lanya 14 eves es talan nem süket es meghalja😊
kamu kerdes ugye....
Csatlakozom az elsőhöz.
44 éves numeravadászok beszélnek így a szexről.
eleve a szexelni szót nemigen használja egy fiatal lány, főleg gyereklány ... lány úgy 36 éves koráig.
Az éretlen,közönséges szüleidről inkább nem írnám le a csúf valósághoz nagyon is közeli véleményemet, mivel tekintetbe veszlek téged is.
Ez a későbbiek során komoly károkat okozhat az egészséges lelki fejlődésed menetében, a felnőtt korodban kötődő kapcsolataidra is kihathat. De nagyobb súlya van a te jelenlegi lelkivilágod állapotának.
A szüleid rendkívűl felelőtlen, figyelmetlen emberek lehetnek. Próbáld meg mindenképpen jelezni nekik! Mert ez nem normális, hogy a gyermeküknek hallgatnia kell a nemi életüket, ez undorító!
Persze, folytsák csak el, ne élvezzék önfeledten a szexet. Végülis nehogy már tizenx év házasság után is menjen nekik. Én is hallottam anyámat anno és lám, nem lett semmi bajom tőle. Többet nem írok, mert kiskorúról van szó.
Szólj nekik, hogy csinálják kicsit később, mikor te már alszol.
Egy lakásban nem kell üvöltve szexelno, hogy átszűrődjenek a hangok, kedves korábbi válaszoló.
Kérdező, szerinted 13 évig máshogy csinálták, vagy csak mélyebben aludtál? Anyukádnak nyilván így öröm, és apukádnak is. Hidd el, nem biztos, hogy hosszú távon örülnél ha évente kétszer hallanád őket.
De később majd megérted, annak idején nekem sem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!