Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinalhatnek ebben a...

Mit csinalhatnek ebben a kinos helyzetben?

Figyelt kérdés
A szuleimet rendszeresen hallom szexelni.Egyszre-ketszer ez meg talan oke lenne...de mar egy eve folyamatosan hallom oket...kezd egyre kinosabb lenni..becsukjak az ajtot de semmit sem er..mit tehetnek ez ellen?Ne szoljak?Haggyam annyiban mert nem az en dolgom?De nekem mar nagyon kinos..Es van egy ocsem is aki szerencsere alszik ilyenkor.Mondhatnatok h persze,en mert nem alszom ilyenkor..Csak az a baj h mindig felkelek az anyu nyogeseire...ERTELMES valaszt ha kerhetnek!Legyszi segitsetek..14/l
2015. febr. 28. 23:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%

Én már sajnos 13 éves korom óta hallom őket hogy kefélnek!

Környezetemben is ismerek olyanokat akik beszámoltak ilyenről... azért ez kicsit szerintem szánalmas hogy a szülők ennyire nem tudnak odafigyelni.

2015. márc. 1. 06:11
 12/21 anonim ***** válasza:
92%
36 éves kor alatt nem használják a szexelni szót? akkor én most mégsem 17 vagyok?
2015. márc. 1. 06:35
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem az egy vagy két AJTÓN keresztül jönnek át a hangok, hanem a FALAKON!!!! (Én a panelban a szonszédokat is hallottam, annak ellenére, hogy visszafogták magukat.)

Ezen kivül a kérdezö szerint SEM ÜVÖLT az anya, hanem nyög, ami azért a HALK kategóriába tartozik.

A szülök természetes, hogy szexelnek, ha jó a kapcsolatuk, elvégre ez PÁRkapcsolatba ez is lényeges.

A SZEXELÉS meg éppen a fiataloktól ismert kifejezés, az idösebbek azok, akik más szavakat is használnak.

Attól garantáltan nem lesz semmi baja, hogy a szülök szexelnek és ezt hallja, arról meg nem ök tehetnek, ha a falak vékonyak.

Kérdezö: szólj a szüleidnek, hogy téged zavarnak a hangok, és vagy másik szobában aludj, vagy vegyél füldugót, vagy valami más megoldást találjatok.

2015. márc. 1. 07:53
 14/21 anonim ***** válasza:
87%

Az én szüleim sem voltak hangosak, megis halottam őket.

Mivel zavart, ezért radarom volt rá, és egy aprő nyögésre ha alpudtam is felkeltem..

Nekem a zenével( fülhallgatóval) alvás segített.

Sosem szóltam nekik, mert igen, én úgy fogtam fel mar kiskamaszként, és tiniként is,nhogy az énszüleimnek legalább normális házasságuk van, szexuális életük, ennel halkabbak emg hogyan lennének..?

Csak a nagyon halk éjszakában tűnik hangosnak..

2015. márc. 1. 08:06
 15/21 anonim ***** válasza:
47%

Ó mennyire örülnék, ha ilyen problémáim lennének. Az én szüleimet csak vitázni lehet hallani.

Egyébként el tudom képzelni, mennyire kínos, ha mersz szólni, a füldugó, vagy zenehallgatás jó megoldásnak tűnik.

2015. márc. 1. 08:38
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom szerintem elég gáz hogy emberek ennyire nincsennek tekintettel a másikra. Normális emberek nem hozzák kellemetlen helyzetbe a szüleiket, gyereküket azzal, hogy a szexuális életuket kelljen hallgatniuk.
2015. márc. 1. 09:37
 17/21 anonim ***** válasza:
33%

"Nem tudom szerintem elég gáz hogy emberek ennyire nincsennek tekintettel a másikra. Normális emberek nem hozzák kellemetlen helyzetbe a szüleiket, gyereküket azzal, hogy a szexuális életuket kelljen hallgatniuk."

Bocs, de KONKRÉTAN mit tennél a szülök helyében????

Mert ha azt is hallja a szomszéd is, ha valaki megfodul az ágyon a másik oldalára, akkor a szexet is hallja.

Vagy szerinted egy szülönek tilos szexelni, mert akármilyen halkan is vannak, meghallja valaki? (Mert ez rövidesen odavezet, hogy a szülök elválnak)

Máshol vagy máskor a legtöbbb ember nem tud szexelni, mert napközben dolgozik, este/hétvégén meg ott van a lakásban más is. Egy szálloda meg a legtöbb embernek meg megfizethetö alternatíva hetente min egy, de általában több alkalommal.

Hözöngeni könnyü, föként annak, akinek sem anyagi gondja nincs, sem a lakáskörülményei nem olyanok, hogy gyakorlatilag össze vannak zárva egy csomó más emberrel.

Szóval várom töled a konkrét és kivitelezhetö javasalatokat!!!!!!

2015. márc. 1. 10:24
 18/21 anonim ***** válasza:
35%
Nem írtam sehol hogy ne szexeljenek, de mindent lehet csendesen,normálisan csinálni nem úgy hogy a családtagok főleg nem egy gyerek erre kelljen fel, hogy az anyja nyög. Laktam panelban ahol vékonyak voltak a falak, érdekes módon egy lakótárson kívül akik olyan diszkrétek voltak kb. mint a fentebb leírt szülők senkit nem lehetett hallani, szóval lehet azt halkan, csinálni úgyis hogy a többi ember nem hallgatja végig.
2015. márc. 1. 10:48
 19/21 anonim ***** válasza:
55%
Érdekes, mikor az a kérdés, hogy a szomszédom hangosan szexel, az a válasz, hogy plakátold ki vele a házat, hogy jól szégyelljék el magukat. Itt meg örüljünk, vigadjunk.
2015. márc. 1. 10:54
 20/21 Adammaister ***** válasza:
Kopogj a falon.
2015. márc. 3. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!