Ilyen helyzetben mit csinálhatnék?
A párom nem volt nálunk kb. 6-7 hónapja. Lényegében azért mert a szüleim utálják, nem ilyen embert képzeltek el mellém, ezért meg se próbálják elfogadni.
Nyáron még amikor jó idő volt elvoltunk kint a szabadban is, sokat kirándultunk, fürdeni jártunk stb, de most, hogy itt a rossz idő, nem szívesen vagyok kint.
Csak heti egyszer tudunk találkozni a távolság miatt, és mindig ő jön hozzám hiszen nekem nincs keresetem, iskolába járok, így nem lenne pénzem elmenni hozzá.
Tegnap megkérdeztem, hogy szeretne-e hozzánk jönni, azt mondta, hogy tudja, hogy utálják ezért neki ez kellemetlen, nem szívesen jönne.
Mit csináljak? Milyen megoldása lehet a problémának? Nagyon rossz ez így.
Beszéld meg a szüleiddel, hogy neked fontos a párod, és hetente 1X próbálják meg tolerálni, ez igazán nem nagy kérés.
Amúgy mi a kifogásuk ellene?
Ez őket nem érdekli. Azt mondják, ő csak egy idegen, miért ragaszkodok hozzá, nem jelent ő nekem semmit, meg, hogy ők nem fognak jópofizni, az ő házukban ne én határozzam meg, hogy mit tegyenek...
Azért utálják, mert szerintük nem illünk össze, ő külsőre csúnya, nem keres több százezret havonta, csak 130-at.
Ezek a kifogások ellene.
Próbáljátok meg akkor ha a szüleid nincsenek otthon.
Vagy szervezz nekik közös programot és hívd el a párodat( bár ez kicsit feltűnő)
Esetleg ha a párod elmegy hozzád,akkor ne vidd haza a szüleidnek,csak sétáljatok a városban vagy valami:S
Hát ez nem túl sok. :(
Akkor marad az autó meg a várakozás amíg be nem fejezem a sulit. :S
Köszi a válaszokat.
A szüleim folyton itthon vannak...
Még köszönni se nagyon szoktak neki, és az egyetlen közös program is kudarcba fulladt, anyu ellenségeskedése miatt.
20 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!