Ilyen helyzetben mit csinálhatnék?
A párom nem volt nálunk kb. 6-7 hónapja. Lényegében azért mert a szüleim utálják, nem ilyen embert képzeltek el mellém, ezért meg se próbálják elfogadni.
Nyáron még amikor jó idő volt elvoltunk kint a szabadban is, sokat kirándultunk, fürdeni jártunk stb, de most, hogy itt a rossz idő, nem szívesen vagyok kint.
Csak heti egyszer tudunk találkozni a távolság miatt, és mindig ő jön hozzám hiszen nekem nincs keresetem, iskolába járok, így nem lenne pénzem elmenni hozzá.
Tegnap megkérdeztem, hogy szeretne-e hozzánk jönni, azt mondta, hogy tudja, hogy utálják ezért neki ez kellemetlen, nem szívesen jönne.
Mit csináljak? Milyen megoldása lehet a problémának? Nagyon rossz ez így.
Kb ugyanígy voltam én is.
Mi télen a -10°C-ban is kint voltunk... Ha nagyon fáztunk, bementünk pl. egy bevásárló központba. Nagyon rossz volt, de túléltük.
Ha már régóta vagytok együtt, akkor esetleg megkérdheted a barátodat, hogy segítse az utazásodat anyagilag. A diákjegy olcsóbb, mint a felnőtt. Milyen messze laktok egymástól?
Én kitartó vagyok és ő is, júniusban befejezem a sulit, már nem lesz akadály előttem. Csak addig is itt van a tél és kellemetlen mindig az autóban ülni, az utcán sétálni stb.
Az egyéni tanrendet megérdeklődöm, megpróbálom, ha nem megy akkor majd bejárok órákra rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!