Mit csinálhatnék ilyen helyzetben? (lent)
Sziasztok!
Arról van szó, hogy idén lettem középiskolás, és hát aki mát túl van az iskolaváltáson az tudja , hogy milyen nagy szakadék van az általános iskolai és a középiskolai tanulnivaló mennyisége között.Magyarul szept óta rengeteget kell tanulnom.
A problémám az, hogy e két hónap alatt, nagyon kimerültem (testileg, lelkileg), és valamilyen praktikát szeretnék arra hogy egy hétvége alatt, úgy igazán kipihenjem magam. Mert hiába akarok sokat aludni hétvégén, a biológiai órám felébreszt 6- fél 7 fele.Őszintén szólva reggel amikor bemegyek az osztályba és találkozom a többiekkel, mindig az az első mondatom h de szarul vagyok.De hétvége után is.mások is észrevették rajtam, és azt mondják a 2 hónap alatt látványosan meggörnyedt a hátam.már nagyon rég éreztem azt hogy NA MOST NAGYON JÓL ÉRZEM MAGAM!a táplálkozásra is próbálok figyelni, mindennap eszem gyümölcsöt, és vizet is sokat iszom, aludni meg megpróbálok legalább 8 órát.
Tehát nektek mi vált be?gondoltam arra h elmegyek ilyen wellness fürdőbe, hátha segít, de ha van olcsóbb ötlet , azt szívesen várom.
Köszi
15L
Tarts egy csajos napot a bnőiddel:) Menjetek sétálni, plázázni, állatkertbe, vidámparkba, cukrászdába, moziba vagy amihez kedvetek van:)
Keress vmi nyugtató hatású gyógyteát, este vegyél egy jó fürdőt, idd meg a teát, és aludj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!