Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyet terveztünk, három lett...

Egyet terveztünk, három lett belőle most milesz?

Figyelt kérdés
Egy babát terveztünk, nemrég kiderült, hogy kettő, még aztsem fogtam fel,de örültünk, és a következő vizsgálaton már hárman voltak. Szívhanggal. Most ugye nem csak az anyagiakra gondolok, hanem annyi rosszat olvasni, hogy mennyire veszélyes ez , hogy betegek lehetnek stb. Meg én, hogy fogom kibírni a terhességet, de az most a legkevesebb. Első terhességem(természetes úton, de mégis másfél év próbálkozás) nemértem, hogy történt, most a boldogságot az aggodalom váltja fel, félek nagyon. Persze azt akarom, hogy minden rendben legyen, nem kellett volna olvasnom, de a doki sem örült, nagyon meglepődött, meg aztmondta meglássuk milesz, de eddig minden rendben, és még ő is utalt rá, hogy kockázatos. Mellesleg még elsem mondtam senkinek, nem merem. A párom persze tudja, ő is aggódik, de boldog is, aztmondta szép nagy család leszünk. Meg, hogy minden rendben lesz, az anyagi részével ne foglalkozzak. De most azzal nem is tudok..8hetes km.

2018. máj. 29. 07:08
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztató szavakat, nagyon jól esik :) veszek könyvet ez jó ötlet, megfogadom a tanácsod :) Igen,de van olyan érzésem, hogy két lány és egy fiú lesz, de kiderül, mindenképp fogunk örülni, csak egészség legyen többi nem számít.
2018. jún. 27. 18:43
 42/48 anonim ***** válasza:
Szia, azóta miújság? :)
2018. aug. 16. 00:46
 43/48 anonim ***** válasza:
szia. Hogy vagytok a babákkal? Minden rendben?
2018. aug. 16. 11:09
 44/48 A kérdező kommentje:
A 16. heti uh-n egy babát talált a doki, a 2 egy petéjűt nem találta sajnos. Elhaltak szerinte. (4-5 centisek voltak) Sajnos hihetetlen volt számomra, hogy a 12. Uh-n még megvoltak, és a 16.on nem.Nem véreztem, nem görcsöltem. Megnézett pár nap múlva mégegyszer nem e bújtak, de megin csak egy babámat találta. Ő már elkönyvelte, hogy egy van, de még megvárom a jövőheti 22. heti uh-t, ha megin egy babát talál, akkor tényleg, elhaltak. Bár könyvemen nemírta át még mondjuk a trigeminyt... Kérdeztem, az nem e baj a kicsire nézve, hogy ott a testvérkéi. Azt mondta, szüléskor "őket kiveszik", az nembaj. Nemtudom van e jelentősége de amikor megtudtam a hírt, rendeltem szívhang figyelőt, de csak egy pontban hallottam szívverést. Nekem már csak azba lényeg, hogy ő jól legyen, másra nemis tudok gondolni...
2018. aug. 17. 13:08
 45/48 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kerdezo, mi a helyzet azota?
2018. nov. 6. 15:47
 46/48 anonim ***** válasza:
Ez engem is nagyon erdekelne! Szerintem már megszületett (megszülettej) a babád (babák).
2018. nov. 26. 00:32
 47/48 anonim ***** válasza:
remélem jól vagytok, én még talán nem is szóltam hozzá ehhez a kérdéshez korábban, de minden jót kívánok nektek.
2020. ápr. 10. 15:38
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett?
2020. dec. 9. 13:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!