Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyet terveztünk, három lett...

Egyet terveztünk, három lett belőle most milesz?

Figyelt kérdés
Egy babát terveztünk, nemrég kiderült, hogy kettő, még aztsem fogtam fel,de örültünk, és a következő vizsgálaton már hárman voltak. Szívhanggal. Most ugye nem csak az anyagiakra gondolok, hanem annyi rosszat olvasni, hogy mennyire veszélyes ez , hogy betegek lehetnek stb. Meg én, hogy fogom kibírni a terhességet, de az most a legkevesebb. Első terhességem(természetes úton, de mégis másfél év próbálkozás) nemértem, hogy történt, most a boldogságot az aggodalom váltja fel, félek nagyon. Persze azt akarom, hogy minden rendben legyen, nem kellett volna olvasnom, de a doki sem örült, nagyon meglepődött, meg aztmondta meglássuk milesz, de eddig minden rendben, és még ő is utalt rá, hogy kockázatos. Mellesleg még elsem mondtam senkinek, nem merem. A párom persze tudja, ő is aggódik, de boldog is, aztmondta szép nagy család leszünk. Meg, hogy minden rendben lesz, az anyagi részével ne foglalkozzak. De most azzal nem is tudok..8hetes km.

2018. máj. 29. 07:08
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
40%

Nem ajánlották fel a leredukálást?

Természetes úton lettél terhes hárommal? A családban vannak ikrek?

2018. máj. 29. 07:12
 2/48 A kérdező kommentje:
Nem mondták. Igen.Vannak igen testvéreim is ikrek, meg neki a gyerekei is de kettes ikrek, nem hármas :/
2018. máj. 29. 07:16
 3/48 anonim ***** válasza:
58%

Leredukálást? Mi? Ez most komoly????

Örüljetek neki basszus! A doki minek hümmög, lát valami konkrét problémát? Mert ha nem akkor igenis pozitívan kell hozzáállni és várni őket!

Kollégámék pont ugyanígy jártak, azóta már kisiskolások a gyerekek!

Hát nem fogjátok bucira aludni magatokat az első időkben, de kva jóóó lesz!!!

Ne úgy álljatok már hozzá légyszi mintha valami rossz dolog történt volna!

2018. máj. 29. 07:17
 4/48 A kérdező kommentje:
Nem lát problémát eddig állítólag hálaistennek. Én először felsem fogtam, azóta aggódok, hogy elkezdtem olvasgatni róla. :(
2018. máj. 29. 07:19
 5/48 anonim ***** válasza:
64%

Igen leredukálást. Mi vele a problémád?

Nem mindenki szervezete bírja el az ikerterhességet. Ha úgy ítélik meg, akkor létezik leredukálás. Inkább minthogy az anya haljon meg, nem?!

2018. máj. 29. 07:20
 6/48 anonim ***** válasza:
65%

Az, hogy elsöre sokkolodtál, teljesen természetes érzés, de még van idöd beleszokni.

Az ikerterhesség nem sokkal problémásabb alapból, mint az egyes gyerekkel lenne.

Ha az orvosod ennyire negatív hangulatot kelt benned, akkor keress másikat, aki pozitívan áll melletted és nem ijesztget.

Elsö gyerekként nem igazán tartom problémásnak, képzeld el, ha a harmadik vagy negyedik terhességnél derülne ki, hogy még három lesz :)

2018. máj. 29. 07:20
 7/48 anonim ***** válasza:
77%

Ne olvasgass! Baromi nehez lesz de a legcsodalatosabb 😍

Es ha nekiallsz olvasgatni ugyis csak a remtortenetek jonnek majd, magadat kinzod.

2018. máj. 29. 07:22
 8/48 anonim ***** válasza:
77%
Sztem ez nagyon jó dolog :) Ne olvasgass semmit! Három picike van a pocakodban :)és Te leszel az anyukájuk! :) Téged választottak! Magadra koncentrálj, zárd ki a negatív dolgokat,egyél sok zöldséget gyümölcsöt.Ez egy természetes dolog ne félj tőle. Járj el kismama jógára sokat segít minden téren! Nagyon ajánlom.
2018. máj. 29. 07:30
 9/48 A kérdező kommentje:
Igazatok van :) gondolkoztam más dokin, csak ő nem fizetős itt a többi igen(szlovákián élek), és egynél megengedhettem volna, na de háromnál minden fillért megkell fognunk már most, meg amúgy sokan járnak hozzá, szóval jól végzi a dolgát, énsem értem miért ilyen negatív :( egyet elvenni csak akkor engednék, ha orvos ajánlaná egeszsegügyi okokból, és akkor még kikérném más orvos véleményét is. Csak nem halok bele, azért attól nem félek, jobban attól, amiket olvastam, hogy betegek lehetnek stb:(
2018. máj. 29. 07:34
 10/48 A kérdező kommentje:
Egyenlőre kajaundorom van, kevés étel megy le😁 jógán még nem gondolkoztam, lehet jót tenne tényleg :)
2018. máj. 29. 07:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!