Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyet terveztünk, három lett...

Egyet terveztünk, három lett belőle most milesz?

Figyelt kérdés
Egy babát terveztünk, nemrég kiderült, hogy kettő, még aztsem fogtam fel,de örültünk, és a következő vizsgálaton már hárman voltak. Szívhanggal. Most ugye nem csak az anyagiakra gondolok, hanem annyi rosszat olvasni, hogy mennyire veszélyes ez , hogy betegek lehetnek stb. Meg én, hogy fogom kibírni a terhességet, de az most a legkevesebb. Első terhességem(természetes úton, de mégis másfél év próbálkozás) nemértem, hogy történt, most a boldogságot az aggodalom váltja fel, félek nagyon. Persze azt akarom, hogy minden rendben legyen, nem kellett volna olvasnom, de a doki sem örült, nagyon meglepődött, meg aztmondta meglássuk milesz, de eddig minden rendben, és még ő is utalt rá, hogy kockázatos. Mellesleg még elsem mondtam senkinek, nem merem. A párom persze tudja, ő is aggódik, de boldog is, aztmondta szép nagy család leszünk. Meg, hogy minden rendben lesz, az anyagi részével ne foglalkozzak. De most azzal nem is tudok..8hetes km.

2018. máj. 29. 07:08
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
66%

Mit nem adtam volna, ha egyszerre "kapom" meg a hármat:D

Tudom, nagyon fárasztó lesz, és nem lesz könnyű logisztikázni, anyagilag sem lesz könnyű, de én akkor is rettentően örültem volna!

A redukció a morális oldalt félretéve rettentő veszélyes is! (Barátnőmnél eü okból akarták elvégezni, de a másik babát is elvesztette.)

Legyél pozitív, ha a doki túl morgós, inkább válts!

2018. máj. 29. 07:56
 12/48 A kérdező kommentje:
Belesem gondoltam még mennyire nehéz lesz, mondják eggyel is nehéz, nem még hárommal 😱😀 felsem fogom még. Csak legyen minden rendben.
2018. máj. 29. 08:03
 13/48 anonim ***** válasza:
93%

Biztos en is sokkot kapni ha ikrek lennenek a 2esnel is nem hogy 3masnal. De majd ugyis lecsillapodnak a kedeleyek es hozzaszoksz a gondolathoz es kezdesz aszerint gondolkodni es berendezkedni. Biztos nagy kihivas lesz.

Mindenesetre gratulalok!:) spontan 3mas ikrek szep teljesitmeny🙂

2018. máj. 29. 08:09
 14/48 anonim ***** válasza:
82%
Minden rendben lesz. Én soha nem gondolkoztam ezen mikor gyereket vártam hogy beteg lehet... Nem lesz semmi gond egészségesek lesznek! Erre gondolj :) A jóga testileg és lelkileg is sokat segít! Keress felétek egy kismama jóga oktatót :) ha meg megszültél jöhet a baba-mama jóga :)
2018. máj. 29. 09:05
 15/48 anonim ***** válasza:
77%
Persze nehéz lesz! De te ezt fogod megszokni ebbe "csöppensz" bele és minden meg fog oldódni valahogy majd meglátod:) Jó lesz!
2018. máj. 29. 09:06
 16/48 anonim ***** válasza:
90%
Neked nincs tapasztalatod hogy milyen egy gyerekkel, rögtön hárommal kezded, ezért neked alap lesz, ez lesz a természetes :)
2018. máj. 29. 09:09
 17/48 anonim ***** válasza:
88%

"Belesem gondoltam még mennyire nehéz lesz, mondják eggyel is nehéz, nem még hárommal"

Erre csak azt tudom mondani, amit nővérem szokott. Ő 19 évesen ikreket szült. AMikor kérdezték, mennyire nehéz, mindig mondta, hogy nem tudja milyen egyel, mert ő elsőre kettőt kapott, így ezt szokta meg.

SZóval mivel elsőre születik 3 babád, így nem tudod, milyen nehéz egyel, így összehasonlítani sem tudod, mennyivel nehezebb 3-mal. Te ehhez szoksz majd hozzá.

Amúgy javaslom, facebookon keress hármasikrek csoportot, ott sok pozitív tapasztalatot, és tanácsot kaphatsz.

2018. máj. 29. 09:54
 18/48 anonim ***** válasza:
79%

Már most gondolkozz el azon, h ki tud majd segíteni. Mert te egyedül 3 babával semmit nem fogsz tudni csinálni.

egy ikres anya

2018. máj. 29. 09:58
 19/48 anonim ***** válasza:
92%
nekünk két nagyobb mellé lettek harmadjára ikreink (kettes). A poén ott volt, hogy elmentem úgy a 8.hét környékén orvoshoz, hogy na, babát várok - ő meg közölte, hogy igen, kettőt is. És 15 hetesek. A párom a mai napig emlegeti, hogy egész nap falfehér voltam..... és persze halálra izgultam magam, mert kimaradt a 12hetes UH, és mert az eggyel nagyobb gyerekünk se volt még egy éves (aztán pont másfél lett, mire megszülettek a picik). Tényleg keress ikres fórumot, nagyon sokat segít, rengeteg jó praktikát, tippet, okosságot tudnak mondani, és gyorsabban telik az idő is társaságban.
2018. máj. 29. 10:32
 20/48 anonim ***** válasza:
54%
Menjetek el Hajdú Krisztina doktornőhöz az istenhegyi gendiagnosztikai centrumba. Mindent elmond a hármas terhesség, redukció kockázatairól. Nekünk segített meghozni a döntést, hogy ne redukálhassunk. De sok mindent figyelembe kell venni. Ő a téma szakértője, nála jó kezekben lesztek. Egy ilyen konzultáció 9 ezer ft.
2018. máj. 29. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!