Egyet terveztünk, három lett belőle most milesz?
Mit nem adtam volna, ha egyszerre "kapom" meg a hármat:D
Tudom, nagyon fárasztó lesz, és nem lesz könnyű logisztikázni, anyagilag sem lesz könnyű, de én akkor is rettentően örültem volna!
A redukció a morális oldalt félretéve rettentő veszélyes is! (Barátnőmnél eü okból akarták elvégezni, de a másik babát is elvesztette.)
Legyél pozitív, ha a doki túl morgós, inkább válts!
Biztos en is sokkot kapni ha ikrek lennenek a 2esnel is nem hogy 3masnal. De majd ugyis lecsillapodnak a kedeleyek es hozzaszoksz a gondolathoz es kezdesz aszerint gondolkodni es berendezkedni. Biztos nagy kihivas lesz.
Mindenesetre gratulalok!:) spontan 3mas ikrek szep teljesitmeny🙂
"Belesem gondoltam még mennyire nehéz lesz, mondják eggyel is nehéz, nem még hárommal"
Erre csak azt tudom mondani, amit nővérem szokott. Ő 19 évesen ikreket szült. AMikor kérdezték, mennyire nehéz, mindig mondta, hogy nem tudja milyen egyel, mert ő elsőre kettőt kapott, így ezt szokta meg.
SZóval mivel elsőre születik 3 babád, így nem tudod, milyen nehéz egyel, így összehasonlítani sem tudod, mennyivel nehezebb 3-mal. Te ehhez szoksz majd hozzá.
Amúgy javaslom, facebookon keress hármasikrek csoportot, ott sok pozitív tapasztalatot, és tanácsot kaphatsz.
Már most gondolkozz el azon, h ki tud majd segíteni. Mert te egyedül 3 babával semmit nem fogsz tudni csinálni.
egy ikres anya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!