Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egyet terveztünk, három lett...

Egyet terveztünk, három lett belőle most milesz?

Figyelt kérdés
Egy babát terveztünk, nemrég kiderült, hogy kettő, még aztsem fogtam fel,de örültünk, és a következő vizsgálaton már hárman voltak. Szívhanggal. Most ugye nem csak az anyagiakra gondolok, hanem annyi rosszat olvasni, hogy mennyire veszélyes ez , hogy betegek lehetnek stb. Meg én, hogy fogom kibírni a terhességet, de az most a legkevesebb. Első terhességem(természetes úton, de mégis másfél év próbálkozás) nemértem, hogy történt, most a boldogságot az aggodalom váltja fel, félek nagyon. Persze azt akarom, hogy minden rendben legyen, nem kellett volna olvasnom, de a doki sem örült, nagyon meglepődött, meg aztmondta meglássuk milesz, de eddig minden rendben, és még ő is utalt rá, hogy kockázatos. Mellesleg még elsem mondtam senkinek, nem merem. A párom persze tudja, ő is aggódik, de boldog is, aztmondta szép nagy család leszünk. Meg, hogy minden rendben lesz, az anyagi részével ne foglalkozzak. De most azzal nem is tudok..8hetes km.

2018. máj. 29. 07:08
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Természetesen maradnak a babák,nem fogom egyiket sem "elaltatni".Csak még félek, és még mindig nem fogtam fel. Én senkit sem ismerek akinek hármasikrei vannak, hogy ő belőle merítenék erőt :( meg az is fog zavarni, hogy mindenki meglepődik, amikor megtudják, hogy három mer azért ritka, a rengeteg kérdés, a csodálkozás, bele sem merek gondolni😂 de legjobban attól félek, hogy koraszülöttek lesznek ami ilyenkor 100százalék, és remélni tudom, hogy egészségesek :/
2018. máj. 31. 12:28
 32/48 A kérdező kommentje:
Kedves 27es válaszoló, hát elhiszem, hogy nehéz lehetett, és sajnálom, hogy egyik gyerkőcötök beteg :( hát én még elsem tudom képzelni, hogy sétálni, vagy orvoshoz , hogy fogok velük járni, párom sem maradhat mindig otthon majd, hogy segítsen, és gondolom anyós sem. Nagyon nehéz lesz az ilyeneket megoldanom. És 3as babakocsit egyszerű volt találni? Én még életbe nem láttam olyat, csak most képen.
2018. máj. 31. 12:34
 33/48 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kérdező!

Gratulálok a picurokhoz! Sok minden vár még rátok és nem ígérem én sem, hogy minden rendben lesz! Bár azért én hiszek ebben! Ismerek 3-as ikres anyukákat, és a sok teendő mellett nagyon boldogok ők is és a gyermekek is!

A face-n van nagycsaládos csoport, ikres is! nagyon sok apró praktikát tudnak ajánlani, egymást segíteni. Én ott körbenéznék! PL babakocsi ügyben a barátnőmék úgy oldották meg, hogy a dupla kocsi(egymás előtt ülős) mellé egy szimplát toldottak úgy, hogy lecsatolható legyen adott esetben. Én is félnék a helyedben, hogy minden rendben legyen, de ecc-pecc kimehetszet nem játszanék semmi módon,hogy ki maradjon, ki nem. Vigyázz magatokra, jobban figyelj az emelésnél, mozgásnál, és igyekezni betartani valóban az ágynyugalmat adott esetben, hiszen minden egyes nap, amit benn töltenek ajándék az utolsó időben! De kell egy kis ráhagyatkozás a Kegyelemre, bizalom abban, hogy nem véletlenül fogantak meg ennyien, és van mód és esély bőven arra, hogy mindegyikük növekedhessen és felkészüljön a kinti világra!

Jó egészséget kívánok nektek!

2018. máj. 31. 13:41
 34/48 anonim ***** válasza:
100%

Van hármas ikres csoport, ott vettem használtan kocsit. Talán van Szlovákiaban is. Szuper a kocsi, imádom, de pl az orvosi rendelőbe pont nem fér be. Így oda egyedül a három gyereket nem tudom vinni. Mindenképp gondolkodjatok már most, hogy mit hogyan csináltok. Ne járjatok úgy mint egy miskolci harmasikres család, hogy nem volt babakocsijuk, segítségük és hónapokig még a lakásból se tudtak kijönni.

Terhesség alatt pozitívan kell élni, nekem ez és az arabin pesszárium, progeszteron (szülésig!!!!) és a sok magnézium segített, hogy 34 hétig elvigyem őket és ne legyenek extrém koraszülöttek.

2018. máj. 31. 15:08
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
Majd néha írj, hogy mi van veletek. Köszönöm.
2018. jún. 1. 23:07
 36/48 A kérdező kommentje:
Rendben adom majd a jelentéseket :)
2018. jún. 2. 09:04
 37/48 A kérdező kommentje:
Babakocsit még csak kb 6-7hónaposan veszünk, remélem találok énis :)
2018. jún. 2. 09:05
 38/48 anonim ***** válasza:
1 hónap után minden renben van? :) Amúgy hány éves vagy? Az is nagyon sokat befolyásol. Én nekem van egy ismerősöm akinek 3-as ikrei születtek. Minden rendben volt, habár ez 20 éve történt és ő mesélt néhány dolgot a terhességről stb. Ha fiatal vagy, egészséges biztos nem lesz gond. :)) Boldogan élitek a mindennapjaitokat, mint egy mintacsalád.
2018. jún. 26. 15:54
 39/48 A kérdező kommentje:
Szia nemtudom el e küldte a hozzászólásom, mert kiment az internet... köszi az érdeklődést, eddig minden rendben van :) Hányinger, szagundort meg ilyeneket leszámítva jól vagyunk :) Keveset eszem, de már picit jobb az étvágyam, szóval eddig azon kívül, hogy az elején jól lefogytam, de hízni nem híztam vissza semmit, pedig már 12. hét:( de hasam kerekedik, amit még korainak tartok ,de gondolom ez nembaj😊 holnapután megyünk uh-ra, remélem csak jót mondd a doki. 27 éves vagyok.
2018. jún. 26. 19:21
 40/48 anonim ***** válasza:
55%
Fiatal vagy és egészséges. :)12. hétben 3-as ikreknél teljesen normális, hogy ilyen korán nő a hasad. Az evés pedig meg fog változni a hónapok alatt, sokkal többet eszel a 2. trimeszterben (12. hét után). Az én sógorom is terhes, habár neki sima terhessége van. Most van az 5. hónapban. 10 kg-ot hízott, úgyhogy ne aggódj, ha pár kilóval többet mutat a mérleg. :) Teljesen normális. Szerintem komplikáció mentes terhességed lesz. Nemsokára kiderül a babák neme is, gondolom izgulsz, de ne aggódj! Erős ember vagy és fiatal, tuti hogy minden rendben lesz. :) Vegyél egy ikerterhességről szóló könyvet, és olvasd el, nagyon sok tartalmas információt kapsz. Érezzétek jól magatokat, és sok szerencsét kívánok! :))
2018. jún. 26. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!