Egyet terveztünk, három lett belőle most milesz?
Kedves Kérdező!
Gratulálok a picurokhoz! Sok minden vár még rátok és nem ígérem én sem, hogy minden rendben lesz! Bár azért én hiszek ebben! Ismerek 3-as ikres anyukákat, és a sok teendő mellett nagyon boldogok ők is és a gyermekek is!
A face-n van nagycsaládos csoport, ikres is! nagyon sok apró praktikát tudnak ajánlani, egymást segíteni. Én ott körbenéznék! PL babakocsi ügyben a barátnőmék úgy oldották meg, hogy a dupla kocsi(egymás előtt ülős) mellé egy szimplát toldottak úgy, hogy lecsatolható legyen adott esetben. Én is félnék a helyedben, hogy minden rendben legyen, de ecc-pecc kimehetszet nem játszanék semmi módon,hogy ki maradjon, ki nem. Vigyázz magatokra, jobban figyelj az emelésnél, mozgásnál, és igyekezni betartani valóban az ágynyugalmat adott esetben, hiszen minden egyes nap, amit benn töltenek ajándék az utolsó időben! De kell egy kis ráhagyatkozás a Kegyelemre, bizalom abban, hogy nem véletlenül fogantak meg ennyien, és van mód és esély bőven arra, hogy mindegyikük növekedhessen és felkészüljön a kinti világra!
Jó egészséget kívánok nektek!
Van hármas ikres csoport, ott vettem használtan kocsit. Talán van Szlovákiaban is. Szuper a kocsi, imádom, de pl az orvosi rendelőbe pont nem fér be. Így oda egyedül a három gyereket nem tudom vinni. Mindenképp gondolkodjatok már most, hogy mit hogyan csináltok. Ne járjatok úgy mint egy miskolci harmasikres család, hogy nem volt babakocsijuk, segítségük és hónapokig még a lakásból se tudtak kijönni.
Terhesség alatt pozitívan kell élni, nekem ez és az arabin pesszárium, progeszteron (szülésig!!!!) és a sok magnézium segített, hogy 34 hétig elvigyem őket és ne legyenek extrém koraszülöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!