Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes vagyok ikrekkel....

20 hetes vagyok ikrekkel. Lehet utazni 400 km-t egy nap autóval? Vagy gond lehet belőle?

Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 07:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Hármas ikrekkel 19 hetesen utaztam 450 km-t egy uh miatt. Dokim előtte nap ellenőrizte a mehszajamat és azt kérte, hogy fél óránként álljunk meg és szálljak ki átmozgatni mindenem.
2018. máj. 8. 07:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de minimum 1,5 óránként meg kell állni 10 percre

( védőnőn mesélte, hogy újra felhívja erre a figyelmet, mer januárban egy kismama 2,5 óra után elfeketedett lábbal szállt ki a kocsiból 24 hetesen

Észre sem vette csak amikor szállt ki...

Úgyh lehet

De csak ésszel

2018. máj. 8. 09:00
 3/9 anonim ***** válasza:

ha nem okvetlen fontos, en talan mar nem indulnek neki ilyen utnak, foleg, hogy mar elegge meleg is van majushoz kepest, es nem irtad, mikorra tervezed az utat, es mit szretnel csinalni ott, ahova mesz.

ha nyaralas, akkor en nem vallalnam mar be, de ez en vagyok.

2018. máj. 8. 09:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Vizsgák miatt kellene 2x is elmennem.
2018. máj. 8. 10:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Én nem mennék; de nekem előzmények miatt jó okom van rá...
2018. máj. 8. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
20 hetesen államvizsgáztam. Igaz, nekem csak egy pocaklakóm volt, de az út 550 km hoszzú. És az utolsó 100 km-en szállhattam vonatra, mert lerobbant az autó. :D Mindenképp beszéld meg az orvosoddal. Ha ő nem talál semmi problèmát, és Te is jól érzed magad, akkor jó utat és sok sikert!
2018. máj. 8. 11:00
 7/9 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnal. Nem tetszett neki. Azt mondta elmehetek, de előtte utána megnézi a mehszajat. Így lehet nem vállalom be.
2018. máj. 8. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Érdekes h ennyire óvatos

Én ingázom a munkahelyemre

1 óra 20 p az út abból 45 p erdei úton ( nem én vezetek )

33+3 h km vagyok még mindig megyek

A doki annyit mondott h csak addig míg jólesik.. Sosem nyílt eddig a méhszájam

2018. máj. 8. 19:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem meg sok fekvés, 0 házimunka mellett is kinyílt, és elveszítettük az ikreinket- pont a 20. héten...

Nem vagyunk egyformák; de az ikerterhességnek ez az egyik rizikója. Nem véletlenül nem örül az orvosod sem neki.

2018. máj. 8. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!