12 hetes terhes vgyok. Menyire gond ennyi idòsen, ha a lepèny elèri a mèhszàjat?
Innen még sok ideje van felhúzódni, nekem is nagyon közel volt hozzá. Ahogy nô majd a méhed, valószínûleg húzza magával a lepényt is.
De fontos, hogy semmi megeröltetôt ne csinálj, ne emelj nehezet, és a szex is ellenjavallt amíg ez fennáll. Vérzés esetén azonnal kórház. Gondolom ezeket az orvosod is elmondta :)
Ne aggódj, sok idôd van, remélhetôleg feljebb fog kúszni.
Ahogy az első válaszoló is írja, semmi megeröltetőt nem szabad csinálni ilyen esetben. Sem torna de emelgetés/cipekedés sem nagytakarítás vagy kertészkedés.
Nekem teljesen fedte, a 20. hétre húzódott el róla.
Azt mondta a doki, ha ott marad akkor vérzés esetén akár végig bent foghatnak a kórházban és ha problémamentes is a dolog, biztosan császározni kell mert a normál szülés fizikai képtelenség.
De az, hogy a 12. héten ott van még nem baj amúgy, bőven van ideje változni és általában a méh növekedésével megszűnik ez az állapot.
Szóval puhenj sokat! :)
igen! mindent! orvos nem mondta?
elsô voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!