38+4 hetes terhes vagyok. A doki 3100 grammosnak saccolja a babát, és szerinte ez kevés. Más is járt így? Lepeny 2 es fokozatban érett, nincs gond az ellátással.
Attól hogy ennyit mért egyáltalán nem jelenti azt hogy ha pl most megszületne annyi lenne! Simán lehet fél kióval több is!
Amúgy szerintem nem kevés
Nyugi ez egyáltalán nem kevés.
Egyébként szülés előtti nap 39+4en nekem 3600got mértek. Ebből született másnap egy 2600gos lányom. Ennyit a becsült mérésről!!!!
Biztos, hogy a súlyát kevesellte?
Nem valamelyik adatot? Mondjuk bdp?
Nekem amiatt ógattak a 37. héten, hogy kicsi a buksija. Küldtek flowra is miatta.
Végül valóban nem nagy fejjel (30-as) született, de teljesen egészségesen (pont 38+4-en 3300-al és azt mondták rá, hogy jó nagy baba).
Bocsi, nem jártam így. :)
Szerintem nem kevès. Az èn babám 3750-nel született, császárral(tèraránytalanság miatt). A doki azt mondta, ha 1 kilóval kevesebb is lett volna a súlya, hozzám kèpest ès a babának is elèg lett volna.
Nem hinnem, hogy onmagaban ez a suly keves. A 3 kilos ujszulott teljesen normalisnak szamit.
Nekem a masodik gyerekem szuletett 3100 grammal 39 hetes terhessegi korban. En ot sovanykanak latram, ereztem, mert hozza nagyon hosszu volt es a testvere ugyanilyen hosszhoz 4 kg-mal szuletett es o is inkabb nyulank volt, mint pufi.
De ez van, semmi baja nem volt, egeszseges volt es nagyon gyorsan gyarapodott.
Nekem meg siman lehet 2 hetes is a szulesig, ha a mehlepenyed jo allapotu, akkor ez meg plusz 40-50 dkg hizast is jelenthet a babanak.
En is arra tippelek esetleg, amire egy masik valaszolo, hogy az orvos nem a sulyt talalta kevesnek, hanem valamelyik meret van elmaradva a tobbihez kepest. Lehet hogy rosszul fejezte ki magat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!