Terhes vagyok és a doki folyton szól h nincs kellő súlyosan a babám. Ti tudtok olyan módszert étélt amitől hamar kicsit tudom nőbelni a súlyát? Kinek mi vállt be? Mitől nőt meg a kicsi súllya?
Szerintem ez az a téma, amit a nőgyógyásszal kellene megbeszélned, méghozzá igen sürgősen. Esetleg kérj tanácsot a védőnőtől.
Ha a baba nem fejlődik a várt ütemben, az komoly problémára is utalhat, amit az orvosnak kell kezelnie, nem úgy működik, hogy majd többet eszel. Egy egészséges, életerős magzat elveszi, amire szüksége van.
Szerintem keress fel egy másik orvost, mondd el neki, mi a gondod, és kérj tőle segítséget. Ha pl. a méhlepény elégtelensége miatt nem hízik, te fejre is állhatsz.
amit még tehetsz, hogy elmész az Istenhegyire vagy a Maternityre, ott nagyon jó uh-k vannak, nekem nagyon pontosan tippeltek mindkét helyen.
Ha ezek is igazolják, hogy kicsi a magzat, akkor viszont ne egyél többet, ha többet eszel (jellemzően szénhidrátot), akkor még a magzatvized is túl sok lesz, ami szintén nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!