23 hetes UH-on a BPD 51 mm lett, OFD 70 mm, FL 38 mm, AC 197 mm. Nem kicsi a feje? Doki szerint rendben, de én már mindenfélét beképzelek.
ilyenor a fej és combcsont hossz arányát kell nézni, ha az x % alatt van, akkor van baj
ahogy látom nemcsak a feje kisebb az átlagtól, hanem a combcsont is(FL)
így szerintem nincs baj!!!!!!!
(az én babámnak viszont kisebb volt mindig a feje, a comcsontja meg átlagon felüli hosszú, mégis a legarányosabb babám lett és szinte minden normál babát kenterbe ver (más babák feje, olyan ufófej alakú(keskeny áll, nagy koponya, szerintem a koponyacsontos összeforrásával baj van, de nem merem jelezni az anyukának), meg sorolhatnám
itt egy kalkulátor
Van egy "ratio" nevű bekezdés. Itt a BPD/FL aránya 75.85% mögötte zárójelben ez van >23.
Értelmezésem szerint kisebb, mint 23 hét.
inább a mnimális százalékhatártól megengedett eltérést kellene kinyomozni..
mindenestre nyugodj meg, általában alkoholista nők magzataival van baj, ott is kisebb a fej, az agyéreg sem fejlődik, tuti bitos, hogy fogyatékosok lesznek azok a magzatok.
egy átlag egészséges nőnek nem kell rémeket látnia!!!!
Utóbbi válaszadó, hát ezek nem voltak valami megnyugtató sorok.
Többieknek köszönöm!
elővettem az én adataim
nálam
megvannak a határ adatok, benne vagy, minden ok!!
a "megengedett": 71,0-87,0 között van és nekem is az van mellette hogy (kacsacsőr balra-nemtudom begépelni)23
és én 33hetesen voltam..
nem tudom mit jelenthet ez a 23
nekem az FL/BPD 80,73 volt
viszont az alatta levő megvan csillagozva!
FL/HC (koponya haránt vagy mi a HC) ez nekem 22,4 és a megengedett határok 18,13 - 22,36 lehet.
nálam csak annyit jelentett, hogy hosszú combú a babám :)
mert hamar kúszik, mászik, felállt, lépeget
és arányos baba, sőt szép és nem elfogultságból.
az égvilágon semmi elmaradása nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!