37+1 napos terhes vagyok, a baba még nincs be illeszkedve a medencébe, a doki szerint már lent kellene lennie. Mi lesz ha nem illeszkedik be?
Bàrmikor beilleszkedhet. Nekem pl mindkettő a szülés előtt 1 óràval ugyan be volt illeszkedve, de kimozdìtható volt. Szóval nyugi. A babàk àtlag fejkörfogata 34cm. 36 cm vagy afelett nagy a fej. Nekem mindkettő fejkörfogata 36 felett volt. Mégis kibújtak :-)
Van még ideje beilleszkedni. A csàszàr meg mindig szóba jöhet, ha baj van. De emiatt egyelőre téged nincs ok csàszàrozni.
nem tudom segítek-e vele, de kérdmsedre válaszolok:
nekem sose ment le a hasam, pedig ideje lett volna. Emlékszem, 15.jan. 9én(péntek) voltunk dokinál mondta,hogy hétvégén találkozunk., én meg mosolyogtam,hogy ja persze( amúgy teljesen pontos csajszi lett:) 11-re) kiderült, kb.30 cm-es zsinór volt, valószínű ezért nem ment le. Feje:35 cm!!!! ( doki szerint épp kifért, mert átlag 31-32, ezért vágott sajna, pedig nem szokása)
tény mondta, hogy gondolkodott császáron(közben mondta) de kitágultam,úgyhogy normálisan született.
Tehát szerintem ez doktiól is függ. Én dokim abszolút természetes párti... Mikor kértem eda-t mondták korai, rá 1 órára meg már nem kaptam mikor kérdeztem....hát tök jó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!