Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szörnyű depresszió párkapcsola...

Szörnyű depresszió párkapcsolatom miatt! Hogy másszak ki belőle?

Figyelt kérdés

Párommal októberbe jöttünk össze.

De már novemberbe voltak problémák apróbb flörtölgetések a részéről.

Lényeg a lényeg ki akartam 3× dobni az életemből de jött utánam és könyörgött hogy ne hagyjam el.

Ezek a dolgok viszont az elmémbe vésték magukat és így vagy úgy de mindennap gyötörnek ezek a gondolatok.

Mert egy nő ja van esély hogy megcsalták feleslegesnek érzi magát,vesztesének a nővé válásnak és én ezzel mérgezem mindennap a lelkem.

Nagyon sok vitánk van egyszer meg is ütött párom de mélthatatlan stílusban is beszélt velem akkoriban volt hogy nem is a nevemen szólított hanem poénból egy irtó gázos nevet használt rám.

És neki ez vicces volt elvárta higy jevessek rajta.

Mostanában egyre többet is álmodok azzal hogy megcsal álmomban és ma reggel azzal a nyomasztó fájdalommal keltem hogy megcsalt álmomban én lepofoztam őt utána öngyilkos lettem mert nem bírom tovább.

Volt egy nőn vita akire csak annyit mondott nekem a veszekedés közepette hogy még a tesóm is azt mondta ha fiú lenne rámenne..

Ezek vannak minden egyes nap a fejemben.

Hiába bizonygatja éh halálra hogy mennyire szeret nagy szavakkal nekem ez most nem fekszik teljesem belebetegedtem.

A legszőrnyűbb az egészbe hogy eljött hozzám az anyja aki elmondta hogy a fia hazudott mert a páromnak se jogsija és a lakás is amiben éltünk egy darabig nekem azt hazudta megvette miközben csak bérelte tesójával.....

Szörnyű féltékeny én rám miközben neki van vaj a füle mögött

Épp úgy volt szakítunk mikor kiderült terhes lettem..

Az én szüleim meg erőlttik a házasságot..

Én csak apaságit akartam de a családom nyomására esküvőnk is lesz meg a párom is folytom ezt hajtogatja..

Egész életemben anya akartam lenni azt hittem egy percig sem szomorkodik egy terhes nő hát tévedtem.

Az elején annyit veszekedtünk hogy páromnak mondtam hogy megszülöm de lehet utána inkább öngyilkos leszek erre párom azt mondta mondta hogy no akkor azért kell elvetetni mert egy gyereknek anya is kell...

Tényleg minden álmom ez volt erre terhesen öngyilkossági gondolataim vannak.

És én aki sose vetetné el gyermekét még azon is elgondolkodtam párszor és ma még álmomban is hogy elvetetem...

13 hetes vagyok..

Nem tudom ez a mély fájdalom a maró gondolatok a ma reggeli keserű fájdalom amivel ébredtem a mellkasomban mennyire érzi meg ő..

2018. ápr. 14. 08:56
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Szörnyű mert eszembe jut az is hogy mi lesz ha nem birom szeretni a gyermekem mert az apja vére..
2018. ápr. 14. 08:59
 2/19 A kérdező kommentje:

Szörnyű mert mégis hogy lehetnek öngyilkossagi gondolataim?

Hogy juthat eszembe hogy nem fogom szertnu a parom miatt a gyermekem?

És hogy gondolhattam az abortuszra?

2018. ápr. 14. 09:00
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Ne félj attól, hogy nem fogod szeretni a babát az apja miatt. Én is sírtam terhesség alatt. Egészséges a baba és imádom. Nálunk más jellegű a probléma (alkohol). Egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy nem fogom szeretni a picit. Próbálj megnyugodni azért egy kicsit, mert a baba érzi a hangulatod a pocakodban és utána is.
2018. ápr. 14. 09:04
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben másképp menedzseltem volna ezt az egészet. Most viszont mar mindegy. Abortuszra nem mehetsz mar, csak orvosilag indokolt esetben.

Ami ezt az embernek nem nevezhető lényt illeti..

Még mikor kiderültek a disznóságai akkor kellett volna lapatra tenni.

En a helyedben nem házasodnék. Akkor aztán végképp benn ragadsz ebben a helyzetben.

2018. ápr. 14. 09:04
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Hát az adott körülményeket figyelembe véve, talán jobb lenne örökbe adni.
2018. ápr. 14. 09:05
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
igazabol nem sirni kene, hanem kiallni magadert, nem hozzamenni, hanem lelepni. nem mastol kell varni a megvaltast hanem magadon kell segiteni ha neked rossz. ennyi
2018. ápr. 14. 09:30
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Ó édes istenem, miért nem lehet felelősen gondolkodni, mi a pacikukiért nem lehet egy f@stalicska kapcsolatban tisztességgel gumit húzni, vagy bármi egyéb módon védekezni a terhesség ellen? Október óta vagytok együtt, egy hónap után már zajlott a dráma és azóta is csak a hazugságok és jellemtelenségek derülnek ki róla, te meg még hozzá is mennél? Legyen már eszed, ha eddig nem volt, építsd le a fenébe, magadat tedd rendbe és koncentrálj a gyerekre, első körben érte vagy felelős és nem ezért a trógerért. Mondjuk önsors-rontásban te is nagy májer lehetsz, ha még depresszióba is esel és háromszori szakítási kisérlet után is megbocsájtasz és még csak rendesen nem is védekezel. Az ilyeneket kerülni kell, mint a pestist, nem pedig családot alapítani velük. Bízzunk benne van rendes munkád, lesz cseded, gyeded, van hol élned, egyedülálló anyának lenni mocskos nehéz, de még mindig utcahosszal jobb helyzet, mint egy kezdetektől halálraítélt kapcsolatban vergődni és egy életre megnyomorítani azt a szerencsétlen gyereket.
2018. ápr. 14. 09:51
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem erőltetném az esküvőt. Egyértelmű, hogy csak te nem akarod... Ezzel semmi baj nincs, nem leszel emiatt rossz ember, a baba és a saját érdekeid kell szem előtt tartani. Ha boldogtalan kapcsolatban leszel a születés után egyre rosszabb lesz neki is ha ebben nő fel inkább lépj ha van rá mód, nem ismerem a körülményeket, ezt csak te tudhatod, hogy tudnak-e segíteni a szeretteid. Kitartást neked!
2018. ápr. 14. 09:56
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem sz..ja le, hogy más erőlteti az esküvőt, miközben TE cseppet sem akarod? Felnőtt nő vagy, vagy talán kiskorú?? Szüleiddel élsz, vagy hol? Dolgozol? Én inkább egyedül nevelném ezt a gyereket, mint egy ilyen emberrel. Neked most csak magad és a babád érdekét kell figyelembe venni, nem azt, hogy más mit akar. Komolyan hagyod, hogy ráderőltessenek egy esküvőt? Akkor a gyerekedért hogy fogsz kiállni? Mi lesz ha verni fog? Hagyd el míg nem késő!!!! A szüleid is egy ilyen emberrel akarnak összeadatni, aki megüt és kutyaként sem bánik veled? Hát no comment...
2018. ápr. 14. 10:04
 10/19 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem fordulj pszichiáterhez, mert nem csinálsz normális dolgokat és nem gondolsz normális dolgokat. A pszichiáter tud rajtad segíteni, mi itt a gyakorikérdéseken nem tudunk.
2018. ápr. 14. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!