Lehet bármi baj belőle?
Figyelt kérdés
Vettem egy ilyet
Nem figyeltem a leírást, jó felét megittam, mikor láttam, hogy kismamáknak nem ajánlott. (Konkrétan miért, nem tudom, ezért nem is gondoltam rá.)
Árthattam vele a babának? :S
18 hkm
2018. márc. 9. 09:23
1/4 anonim válasza:
Igazából ezekben sokszor van koffein vagy olyan anyag ami serkentő. A serkentik pedig semmiben formában nem ajánlottak kismamáknak. Szerintem ez lehet. Nem hinnem h ezzel ártottal a babának de ha nagyon aggaszt hívd fel a gyártót és kérdezd meg. Azt hiszem ezeket Magyarországon gyártja az alföldön.
3/4 anonim válasza:
Azért, mert sportital, így vannak benne serkentőanyagok. Semmi bajotok nem lesz egy üvegtől, csak rendszeresen nem szabad.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem iszok ilyet rendszeresen, igazából régen ittam már, mikor nem voltam terhes, és akkor főleg nem figyeltem, mi van ráírva. Csak szénsavasat nem akartam, cukrosakat alapból nem iszom, gondoltam, ezzel kihúzom a délelőttöt, mert több órát elvoltam. De máskor jobban megnézem, mit veszek...
2018. márc. 9. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!