Ez mennyire kivitelezető így? Lehet belőle bármi baj?
Volt egy vetélésem 2 hete, 12 hetes volt a pici. Az orvos azt javasolta, hogy oldjuk meg a védekezést valahogy 3 hónapig, addig szedhetem a vitamint tovább, és utána lehet megint próbálkozni.
Mi úgy döntöttünk, hogy nem gumival fogunk védekezni, mert az páromnak kényelmetlen, hanem inkább a hüvelytablettát használjuk addig.
Szerintetek lehet ebből bármiféle baj? 2 héttel a műtét után elvileg már szabad összebújni (az orvos azt mondta), én mégis félek, hogy fertőződhetek a tablettától. Akár most, akár később is.
Tudom, hogy butának hangzik a kérdés, de jobb inkább feltenni, mint bizonytalanul lenni. Mióta elvetéltem, azóta nagyon parás vagyok minden téren.
"Mi úgy döntöttünk, hogy nem gumival fogunk védekezni, mert az páromnak kényelmetlen"
Ez elég önző hozzáállás a párod részéről.
Neked kényelmes a tablettákkal vesződni?
A 2 hét borzasztóan kevés idő a gyógyulásra! Nem tudom milyen orvos az, aki ilyet mond!
A hüvelytabletták pedig nagyon megbízhatatlanok. Nem is értem, hogy lehetnek forgalomban, hiszen annyi baba fogan meg a használatuk mellett.
nem értem, hogy 2 hete még terhes voltál /12 hetes/ és most meg nem szeretnél babát. akkor 2 hete még szerettél volna, most már nem? /sajnálom egyébként ami veled történt, tudom milyen érzés/
szerintem tabletta nem ártalmas, óvszer kényelmetlen én is viszkettem tőle. de kérd ki az orvosod véleményét is. :)
Az előttem válaszoló valamit nagyon félre értett...
Missed ab után is 6 hét a gyógyulási idő, kell idő a méhednek. Szerintem még várjatok egy kicsit az összebújással. Ja és a gumi azért csak véd az esetleges fertőzéstől, a hüvelytabi viszont nem. Én a gumit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!