Ez mennyire kivitelezető így? Lehet belőle bármi baj?
Volt egy vetélésem 2 hete, 12 hetes volt a pici. Az orvos azt javasolta, hogy oldjuk meg a védekezést valahogy 3 hónapig, addig szedhetem a vitamint tovább, és utána lehet megint próbálkozni.
Mi úgy döntöttünk, hogy nem gumival fogunk védekezni, mert az páromnak kényelmetlen, hanem inkább a hüvelytablettát használjuk addig.
Szerintetek lehet ebből bármiféle baj? 2 héttel a műtét után elvileg már szabad összebújni (az orvos azt mondta), én mégis félek, hogy fertőződhetek a tablettától. Akár most, akár később is.
Tudom, hogy butának hangzik a kérdés, de jobb inkább feltenni, mint bizonytalanul lenni. Mióta elvetéltem, azóta nagyon parás vagyok minden téren.
Szerintem nyugodtan összebújhattok kb már 3 hét után, bár az orvosok a 6 hetet szokták javasolni. Igazából nem kéne semmit használni, próbáljátok megszakítással... Ha pedig a következő hónapban terhes leszel, az sem baj, mivel szeretnél babát.
A kolléganőm is terhes volt, elment a baba valamiért nem volt életképes...aztán terhes lett kb két héttel a műtét után fogant, és tiszta ideg volt, hogy mit fog szólni a doki, de nem szólt semmit, és a babát szépen kihordta, nem volt vele semmi gond.
4 éve használtam hüvelytabit, nem volt tőle semmi bajom. Igen, én is furcsálltam azt, hogy csak ilyen kis időt mondott az orvos, mert az előzőnél 6 hét volt, de ott az akkorim nem várta ki, és lelépett...
Mindegy, köszönöm mindenkinek, megtudtam, amit akartam. :)
Vita lett itt abból, hogy nem akarok babát vagy mégis... de igen, akarok, csak nekem azt mondták, hogy 3 hónapig ne essek teherbe mert nagyon megterheli a szervezetemet, addig védekezzek valahogy, utána el lehet hagyni azt, és lehet vállalni újra babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!