Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti megbocsájtanátok a párotokn...

Ti megbocsájtanátok a párotoknak ha ezt most kéne megtudnotok?

Figyelt kérdés

Párom még jóval előttem együtt volt egy csajjal.

Ma kiderült ennek a csajnak a húgával is kavart (kavarhatott)

Mert találtam üzeneteket hogy szerelmes lett belé,aludjanak együtt,nyalná a nedves pnciját...

Erre nagyon mérges lettem.

Mert ez a kisebbik csak a húga akivel csak kavart folyton irigykedik rám és mostmár értem mi ez a sok intrika...

A terhességemre is qrva irigy

Erre kiderül bsztak régen párommal...nem tudom szebben fogalmazni.

Persze párom üzenetei közt találom ezt aki azt mondja ne farasszam csak dumáltak ilyenekről nem volt semmi azzal a retekkel..

Meg apa lesz mit foglalkozzon a multtal en is felejtsem ezt el hisz elottem volt..

(Mi oktoberbe ismertuk egymast meg a csajjal julusba dghattak..

De a csaj aki nyilvanosan is utal irogat a kepeimhez ugy gondolom paromnak kotelessege lett volna elmondani hogy valoszinu ezmiatt ..

Meg amugy is megalazva erzem magam hogy utana jottem en azutan a mocsok utan..egy kategoriaba vagyok mostmar azzal a qrvaval hisz en is ezt a ferfit valasztottam raadasul szulik neki..

Es megalazva erzem magam...!!

2018. máj. 9. 16:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

30-as

Felcsinált egy buta libát, mâst nem!

2018. máj. 9. 22:03
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, hát ha eljegyzett és teherbe is ejtett fèl èven belül akkor ez tényleg komoly kapcsolat, tuti örökkè fog tartani. Főleg hogy egy éretlen, hisztis kamaszlány vagy. Lesznek itt még sokkal nagyobb gondok ha meglesz a gyerek, minthogy előtted!!! kivel mit csinált...
2018. máj. 9. 22:06
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Durva lesz, amit írok, de képzeld, az én párom is mondta az előző nőjének, hogy szereti, sőt, le is feküdt vele. Te korábban nem szexeltél senkivel, vagy mi is most pontosan a baj?
2018. máj. 10. 09:30
 34/35 anonim ***** válasza:
30# az, hogy egy kretén. Különben hogy a francba lenne ilyen hülye nője? Felszedett valami útszélit, aztán a következőt rá pár hónapra felvsinálja. Egyik se normális.
2018. máj. 11. 12:45
 35/35 anonim ***** válasza:
A 3-as tökéletesen megfogalmazta az én véleményemet is.
2018. jún. 8. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!