Ti megbocsájtanátok hogy van egy gyereke?
Ez attol függ.
Van e szükséged egy gyerekes nőre v nincs
Azert fel ev eleg sok, hogy ne mondja el.
Fura. En is egyedul vagyok a picivel, de szerintem az elso randin elmondanam, ez igy fair.
Nekem 2 volt,mikor elvaltam.
Minden ferfinek az elso erdeklodesuknel elmondtam,hogy nem vagyok egyedul.
Igy fair.volt is olyan,akivel parszor randiztam.tok szimpik voltunk egymasnak,de aztan mondta,hogy ne haragudjak,de o nem tudja elkepzelni,hogy mas gyereket....
Teljesen megertettem,nem haragudtam meg.nem eroltethetem senkire a 2 gyerekem,plusz nekem is jobb ha elfogadjak oket velem egyutt.mi egy csomag voltunk,3in1 :)
Fura,hogy nem mondta el,de nem lehet,hogy volt mar rossz tapasztalata?esetleg a ferfi az elejen adta a szepet,aztan a gyerekre hivatkozva dobta.lehet nagyon szeret,fontos vagy neki es nem akart elvesziteni.ezt atbeszelnem vele,oszinten.es ha nem zavar a gyerek megnyugtatnam.
Ha zavar,akkor viszont ne eroltesd,oszinten mond meg.
És még az az apja se tud róla... Ez szép! Miféle "nő" ez????
Amúgy ezen a mondaton még senki se akadt ki?? Meg úgy összességében??? Ebből 1 is elég lenne, nem, hogy kettő darab hazugság egyszerre!
Jól beválasztottál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!