Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti megbocsájtanátok hogy van...

Ti megbocsájtanátok hogy van egy gyereke?

Figyelt kérdés
fél éve együtt vagyok egy nővel (mind 2-en felnőttek vagyunk) és most derült ki hogy van egy 3 éves gyereke a gyerek apja nincs képbe nem tud ròla,akiről én eddig nem tudtam mivel eléggé messze lakik és mindig nálam találkoztunk.De most már nem tudta magába tartani a dolgot én is észre vettem rajta mostanába hogy furcsa,szomorú lehangolt mintha titkolozna is,es kibokte.Ti mit reagálnátok?Megbocsájtanátok hogy hát nem is hazudott hanem hogy nem mondta el?
2017. ápr. 18. 22:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Ez attol függ.

Van e szükséged egy gyerekes nőre v nincs

2017. ápr. 18. 22:56
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Azert fel ev eleg sok, hogy ne mondja el.

Fura. En is egyedul vagyok a picivel, de szerintem az elso randin elmondanam, ez igy fair.

2017. ápr. 18. 23:04
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindegy,úgy is te döntöd el.
2017. ápr. 19. 00:12
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Nekem 2 volt,mikor elvaltam.

Minden ferfinek az elso erdeklodesuknel elmondtam,hogy nem vagyok egyedul.

Igy fair.volt is olyan,akivel parszor randiztam.tok szimpik voltunk egymasnak,de aztan mondta,hogy ne haragudjak,de o nem tudja elkepzelni,hogy mas gyereket....

Teljesen megertettem,nem haragudtam meg.nem eroltethetem senkire a 2 gyerekem,plusz nekem is jobb ha elfogadjak oket velem egyutt.mi egy csomag voltunk,3in1 :)

Fura,hogy nem mondta el,de nem lehet,hogy volt mar rossz tapasztalata?esetleg a ferfi az elejen adta a szepet,aztan a gyerekre hivatkozva dobta.lehet nagyon szeret,fontos vagy neki es nem akart elvesziteni.ezt atbeszelnem vele,oszinten.es ha nem zavar a gyerek megnyugtatnam.

Ha zavar,akkor viszont ne eroltesd,oszinten mond meg.

2017. ápr. 19. 06:11
 5/11 anonim ***** válasza:
36%
Nem. Én is egyedül neveltem a gyerekemet sokáig, az első az volt, hogy elmondtam, még az elso randi előtt.
2017. ápr. 19. 06:53
 6/11 anonim ***** válasza:
15%
Bizalmat csak egyszer lehet eljátszani. Ez egy undorító perszóna! Kidobnám ahogy csak lehet!
2017. ápr. 19. 07:36
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

És még az az apja se tud róla... Ez szép! Miféle "nő" ez????

Amúgy ezen a mondaton még senki se akadt ki?? Meg úgy összességében??? Ebből 1 is elég lenne, nem, hogy kettő darab hazugság egyszerre!

Jól beválasztottál!

2017. ápr. 19. 07:38
 8/11 anonim ***** válasza:
37%
Azt, hogy egy nőnek van gyereke, simán, de így, ebben a formában biztos, hogy: NEM!!!
2017. ápr. 19. 07:50
 9/11 anonim ***** válasza:
42%
Hova rakta addig a gyereket, amíg veled volt? Én megbocsájtanék. Hogy miért? Felnőtt emberek vagytok, egy kapcsolatnak nem mindig kell végetvetni. Nem csak az az egyetlen megoldás, hogy szétmentek. Meg kell oldani a problémákat, dolgozni kell egyfolytában egy kapcsolaton. Miért félt elmondani, hogy van gyermeke? Lehet, hogy attól tartott, hogy akkor elveszít, úgy, mint a gyerek apját.
2017. ápr. 19. 09:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem bocsátanám meg, ez egy olyan fajsúlyú dolog amit az első randin közölni kell, és kész. Nincs is ezen mit gondolkozni, ha ebben hazudott akkor kábé egy szavát se hiheted el.
2017. ápr. 19. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!