Ti megbocsájtanátok a párotoknak ha ezt most kéne megtudnotok?
Párom még jóval előttem együtt volt egy csajjal.
Ma kiderült ennek a csajnak a húgával is kavart (kavarhatott)
Mert találtam üzeneteket hogy szerelmes lett belé,aludjanak együtt,nyalná a nedves pnciját...
Erre nagyon mérges lettem.
Mert ez a kisebbik csak a húga akivel csak kavart folyton irigykedik rám és mostmár értem mi ez a sok intrika...
A terhességemre is qrva irigy
Erre kiderül bsztak régen párommal...nem tudom szebben fogalmazni.
Persze párom üzenetei közt találom ezt aki azt mondja ne farasszam csak dumáltak ilyenekről nem volt semmi azzal a retekkel..
Meg apa lesz mit foglalkozzon a multtal en is felejtsem ezt el hisz elottem volt..
(Mi oktoberbe ismertuk egymast meg a csajjal julusba dghattak..
De a csaj aki nyilvanosan is utal irogat a kepeimhez ugy gondolom paromnak kotelessege lett volna elmondani hogy valoszinu ezmiatt ..
Meg amugy is megalazva erzem magam hogy utana jottem en azutan a mocsok utan..egy kategoriaba vagyok mostmar azzal a qrvaval hisz en is ezt a ferfit valasztottam raadasul szulik neki..
Es megalazva erzem magam...!!
Osztom az elôttem szólók véleményét.
És még valami. Gondolom a “találtam üzeneteket” azt jelenti, beleolvasol az Ô üzeneteibe a tudta nélkül. Igencsak szánalmas dolog, ahogy a reakciód is. Itt te követtél el olyat, amit meg kell vagy nem kell megbocsátani.
Gusztustalan hogy meg akarta csokolni meg ilyeneket ir neki hogy alig varja hogy megcsokolja
Es az is idegesit hogy ilyen konnyen dobalozott azzal hogy szerelmes..valszinu 1 honap utan belem se volt meg az
.
Hány évesek vagytok?
2017 júliusi és októberi a történet vagy régebbi?
Oké kívülállóként ez más
Mert nyilván nem ő az egyetlen akinek ebben a korszakában írt ilyeneket hisz pasiból van..és említésre se méltó lenne ez nem érdekelne
De hogy az élet pont ilyen szerencsétlenül dobta hogy ő pont az egyik ilyen "áldozata volt"a kalandozgatásainak az nekem nyilván nagyon nagyon kellemetlenül jött ki annak ellenére hogy nyilván tudom mennyire nem jelentett neki az égvilágon semmit csak egy a sok közül mint feltüzelt kanos férfi csak a vágyai csillapítására kellett neki.
Mégis ez a szerencsétlen véletlen ami persze nem jelent semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!