Kismamik:ha elhagy terhesen a párotok, és talán meg is csal, de még szülés előtt visszakönyörgi magát ti megbocsájtanátok? Ja 2 gyerekkel?
Nagyon nehéz kérdés,én nagyon szeretem a férjemet,és én visszafogadnám,de sajnos nem ismerlek titeket,ha szereted és úgy érzed a gyerekeknek is így lenne jobb fogadd vissza!
Csak sejted ,hogy megcsalt?Üljetek le beszélni és gondoljátok át a dolgot,szerintem ,ha meg is csalt ha nem szeretne nem menne vissza hozzád!
Jó döntést szia!
Nehéz kérdés, de nem akarnék egyedül nevelni két gyereket, az anyaság rengeteg kompromisszummal és lemondással jár, a gyermekeid kárpótolnak a csalódásért remélhetőleg. És a párod is visszatérhet a "jó útra", a férfiak sajna ilyen hülyék, nem nagyon gondolják át a dolgaikat és az a legszomorúbb hogy szerintük ez a férfiasságukból adódik, normális dolog. Ezzel a hozzáállással gyakorlatilag életük végéig azt csinálnak amit akarnak, mi meg csak remélhetjük hogy jó férjek és családapák akarnak lenni:) szerencsére egyre több az ilyen!
16 hetes + 18 hós
Szia!
Visszafogadnám/fogadtam.Nagyon nehéz dolog,mert oda lett a feltétlen bizalom és folyton gyötör a kétség,hogy mikor teszi meg újból.
DE...én is apa nélkül nőttem fel(elváltak a szüleim),bár anyu a világ legjobb anyukája,egy apa mégis hiányzott egész életemben.
A férjem pedig nagyon jó apa lesz,már most nagyon fontos neki a picúr pedig még csak a pocakban van.Ettől a szeretettől nem akarom megfosztani a kiscsajt.
De persze idővel kiderül,hogy mi ketten a férjemmel,hogy tudunk ezek után együtt élni,mert azt sem szeretném,ha a kicsi érezné,hogy apa és anya nem szereti egymást.
Szóval nagyon nehéz,mert már nem "mi" vagyunk a legfontosabbak hanem a gyerekünk/gyerekeink!
Remélem rendeződnek a dolgaitok!Fel a fejjel!
29 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!