Megbocsajtanátok ilyen esetben?
Ha a szüleitek azt mondanák, hogy bánják, hogy nem vetettek el, meg kellett volna ölni mikor megszülettél, minden utolsó kvának elhordanak, és nem akarják tartani veled a kapcsolatot sem, és évekig nem is tartják. Soha nem keresnek, se szulinapon, sem karácsonykor sem az életed fontos eseményein(iskolák elvégzése, házasság)
(Az ok most mindegy, nem öltem, drogoztam, ittam, stb.)
Élném az életem, nem foglalkoznék velük.
Nem lenne bocsánat részemről.
Ird le az ok-ot is, mert most tényleg nem mindegy.
Persze ha még visszajössz a kérdésedhez.
Szerintem is mindegy az ok, azon felül, hogy semmi borzalmat nem követett el. A kérdező írta, hogy semmi borzalom nem történt, amiért ezt érdemelné és elég könnyen el is hiszem, mert ezért kb direkt rájuk kéne gyújtani a házat.
Miért akarják, hogy megbocsáss? Megbánták, vagy pénzt/egyéb segítséget akarnak kunyizni? Általában nem véletlenül szoktak előkerülni emberek ennyi idő után, hanem azért mert kell nekik valami, de ne legyen igazam.
Ha most szarban vannak, akkor az az ő bajuk. Nem álltak melletted, amikor elvégezted az iskolákat, még csak lelkileg sem támogattak, a telefont sem bírták felemelni még karácsonykor sem, tehát semmit sem tettek hozzá ahhoz, ahol tartasz. Ne érezd magad rosszul, ha most nem akarsz beszélni velük. Nálunk is volt a családban nézeteltérés, ami miatt évekig nem láttunk valakit, de azért karácsonyi üdvözlőlapot mégis elküldtünk.
olvasd már el még egyszer a kérdést, mielőtt házakat gyújtogatnál. Szó sincs arról, hogy a szülők szeretnének bocsánatot kérni.
Köszönöm a kérdésre szánt időt!
Az a helyzet, hogy a szüleim azóta is engem akarnak hibásnak beállítani. Ők egyáltalán nem akarnak bocsánatot kérni, sőt még tetőzik a helyzetet. Az ok az, hogy nem felelt meg nekik a párom. Ezért nem akartam az okot leírni, mert nem fontos ezt magyarázni, hogy miért jó ember és szeretjük egymást. Nem is ismerik, csak nem szimpatikus nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!