Megbocsajtanátok ilyen esetben?
Ha a szüleitek azt mondanák, hogy bánják, hogy nem vetettek el, meg kellett volna ölni mikor megszülettél, minden utolsó kvának elhordanak, és nem akarják tartani veled a kapcsolatot sem, és évekig nem is tartják. Soha nem keresnek, se szulinapon, sem karácsonykor sem az életed fontos eseményein(iskolák elvégzése, házasság)
(Az ok most mindegy, nem öltem, drogoztam, ittam, stb.)
Köszönöm az értelmes válaszokat, megerősítettétek a véleményem! A környezetemben mindenki így gondolja ahogy ti és én is, de szükségem volt rá, hogy ismeretség nélkül más emberek mit gondolnak.
Kedves migránsoló! Ha elolvastad volna a kérdésem, látnád, hogy ez egy hosszú évekkel ezelőtt történt dolog, azóta már össze is kötöttük az életünket. Már csak ez is kizárja a teóriád! És ha itt tartunk megjegyzem fehér párom van, mielőtt több levelet kapnék a rosszindulatukat itt kiélő személyektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!