Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbocsajtanátok ilyen esetben?

Megbocsajtanátok ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Ha a szüleitek azt mondanák, hogy bánják, hogy nem vetettek el, meg kellett volna ölni mikor megszülettél, minden utolsó kvának elhordanak, és nem akarják tartani veled a kapcsolatot sem, és évekig nem is tartják. Soha nem keresnek, se szulinapon, sem karácsonykor sem az életed fontos eseményein(iskolák elvégzése, házasság)

(Az ok most mindegy, nem öltem, drogoztam, ittam, stb.)

2017. máj. 24. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat en is hasonlo helyzetben vagyok, de talan megtudok bocsaljtani. A kapcsolattartas viszont nem megy majd. Sajat eletet akarok ami nem ettol a multtol szarmazik. Bizom abban, hogy eleg eros vagyok, hogy mashogy cselekedjek majd ha lesz valakim es csaladom.
2017. máj. 24. 23:37
 12/16 anonim válasza:
34%
Migranssal jott ossze a csaj igy ertheto mar
2017. máj. 25. 00:50
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, eszembe sem jutna, ahogy a saját anyámat is kitakarítottam az életemből.
2017. máj. 25. 00:54
 14/16 anonim ***** válasza:
95%
12. válaszoló, ezt miből gondolod?
2017. máj. 25. 08:55
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat, megerősítettétek a véleményem! A környezetemben mindenki így gondolja ahogy ti és én is, de szükségem volt rá, hogy ismeretség nélkül más emberek mit gondolnak.

Kedves migránsoló! Ha elolvastad volna a kérdésem, látnád, hogy ez egy hosszú évekkel ezelőtt történt dolog, azóta már össze is kötöttük az életünket. Már csak ez is kizárja a teóriád! És ha itt tartunk megjegyzem fehér párom van, mielőtt több levelet kapnék a rosszindulatukat itt kiélő személyektől.

2017. máj. 25. 09:29
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Maximum a képükbe röhögnék, hogy annyit keresek pályakezdőként nettóban, mint ők ketten bruttóban.
2017. máj. 27. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!