Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyük fel, hogy seg*fej...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, hogy seg*fej vagyok, megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés
Szóval mondom is a lényeget nem húzom tovább a szót, tételezzük fel, hogy adott egy személy, aki jelen esetben én vagyok és hát egész ideáig szerencsétlen módján viselkedett aki sose tudta elkötelezni magát és ismerkedásekből úgy lépett ki, hogy csak úgy eltünt, ami tudom tudom a legnagyobb bunkóság a világon lehet szidni ez van, ez olyan 1-1,5 éve volt a szokásom, mert teszetosza alak voltam, néha még mindig, nah mindegy a lényeg, ha elhívnék olyan lányt/lányokat, akiknek az életéből így tűntem el, vajon hogy fogadnák? Ha veletek ez megtörtént, hogyan fogadnátok? Jó persze kikell próbálni hogy megtudjam és választól függetlenül meg is teszem, csak azért édekel, hogy ugye legalább nem vágnak pofán vagy ilyesmi? Nem mintha nem érdemelném meg, csak szeretem az arcom, akkor már inkább gyomorba vigye az ütést.
2017. ápr. 20. 22:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Túl nagy az arcod az a baj.

Őszintén megmondom hogy ha nem lettem volna halálosan szerelmes beléd akkor egy 1-1,5 évvel ezelőtti dolog már nem érdekelne ugyanakkor valószínűleg elástad volna magad nálam.

Lehet hogy találkoznék ,lehet hogy nem. Ez sok mindentől függ.

Arcon csapni nem fog ahogy gyomron se ,de ha anno nagyon zokon vette a lány ,ne várd hogy tárt karokkal fog várni.

2017. ápr. 20. 23:14
 2/18 anonim ***** válasza:
90%
Én olyan személyiség vagyok aki nem küld el senkit. Így megpróbálnám onnan folytatmi ahol abbamaradt de akkoris bennem lenne hogy bármikor eltűnhet a másik újra... Így ha egypici megbánást vagy próbálkozást se látok akkor hagynám a francba (akkor lehet egyszer csapnék de azt se arcra... Inkább felkarra egy ,,rohadj meg" célzásként)
2017. ápr. 20. 23:29
 3/18 anonim ***** válasza:
40%

Uh velem is ez volt, hogy csak ugy eltűnt a srác

Es igazából szerintem megbocsatanek neki mert tetszett nagyon es meg most is tetszik.

2017. ápr. 20. 23:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. ápr. 20. 23:43
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

#3: Szóval a tetszés felülírja azt is, ha valaki bunkó?

Nemááááár.....még 16 perc van hátra a csütörtökből, azt hittem, ma már egy lányban sem fogok csalódni, de.....mégis.:)

De jobb is, ha visszamennél hozzá. Eggyel kevesebb problémás csaj lenne szingli. :)

2017. ápr. 20. 23:46
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy bármi drasztikusra kellene számítanod, de saját véleményem szerint aligha van esélyed azoknál a lányoknál, hisz egyszer már úgymond csalódtak benned. Azért megpróbálhatod.
2017. ápr. 21. 04:30
 7/18 anonim ***** válasza:

5.ha másfél éve szerelmes vagy abba sracba/lanyba akkor szerintem megbocsatanal te is neki. Nem azt mondom hogy egyből a karjaiba ugranak es nem is elsőre bocsátanék meg,hadd probalkozzon.

Szóval érted :)

2017. ápr. 21. 10:39
 8/18 anonim ***** válasza:
Még ha 1-1,5 éve tetszettél is valamelyiknek, akkor ez már valószínűleg rég megváltozott. A fele lehet, hogy már nem is szingli. Max akkor mennék bele egy ilyen dologba, ha 1. nagyon-nagyon tetszettél volna vagy 2. nem vettem volna annyira zokon a dolgot. De egy ilyen személyt semelyik esetben sem tudnék komolyan venni, megbízni benne meg pláne nem.
2017. ápr. 21. 11:01
 9/18 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat, először is értem én, hogy vannak itt egyesek akik nőnek érzik magukat, holott nem azok, de ha láthatóan nem őket kérdeztem, akkor minek szólnak bele, hát azért mert nekik mégnagyobb arcuk van és nem bírja elfogadni az egójuk az igazságot..

Egyébként a többi választ sem értem, nem azt mondtam, hogy nő verő/erőszakoló/ mindenkit fellökő/ajtót magaután becsapó, mocskos szájú büdös bunkó paraszt vagyok, hanem elismertem múltbeli hibámat és azt, hogy mér éretlen voltam akkor és nem gondoltam át a tetteim súlyosságát, ti se vagytok jobbak, ha ennyiből már is megítéltek valakit és elkönyvelitek magatokban, hogy milyen is a másik, egyébként meg azt hozzátenném nem véletlen ismerkedtek velem a lányok, nyilvánvalóan tudok velük bánni és nem vagyok ronda sem, csak nem tudtam elkötelezni magam és mindig kibúvott kerestem. Plusz elhívtam a lányt randira, elfogadta, megmondtam neki, hogy mindent alaposan megmagyarázok majd, szóval nem nagyon érzem szükségét további válaszoknak, mert csak a veszekedés menne, persze még ennyivel nem tudtam le a dolgot, bizonyára időbe fog telni a bizalom visszaszerzése, de legalább nem reménytelen a helyzet.

2017. ápr. 21. 13:16
 10/18 anonim ***** válasza:

csakazértisválaszolok, mert lázadó vagyok :DDDD

esélyed lehet hogy van, de kitartónak kell lenned. sok idő mire visszaszerzed a bizalmukat.. a lényeg hogy másodszor ne játszd el velük! sok sikert! :)

2017. ápr. 21. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!