Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegyük fel, hogy seg*fej...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, hogy seg*fej vagyok, megbocsájtanátok?

Figyelt kérdés
Szóval mondom is a lényeget nem húzom tovább a szót, tételezzük fel, hogy adott egy személy, aki jelen esetben én vagyok és hát egész ideáig szerencsétlen módján viselkedett aki sose tudta elkötelezni magát és ismerkedásekből úgy lépett ki, hogy csak úgy eltünt, ami tudom tudom a legnagyobb bunkóság a világon lehet szidni ez van, ez olyan 1-1,5 éve volt a szokásom, mert teszetosza alak voltam, néha még mindig, nah mindegy a lényeg, ha elhívnék olyan lányt/lányokat, akiknek az életéből így tűntem el, vajon hogy fogadnák? Ha veletek ez megtörtént, hogyan fogadnátok? Jó persze kikell próbálni hogy megtudjam és választól függetlenül meg is teszem, csak azért édekel, hogy ugye legalább nem vágnak pofán vagy ilyesmi? Nem mintha nem érdemelném meg, csak szeretem az arcom, akkor már inkább gyomorba vigye az ütést.
2017. ápr. 20. 22:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Én kiröhögnélek, és rád tenném a telefont. Szórakozz édesanyáddal, kb!
2017. ápr. 21. 14:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Azért olyan hülyének nenézzél már, hogy valakit telefonon hívok el, ha nagyjából ismerem és tudom, hogy hol tanul, merre lakik, és vannak alap ismereteim még róla, majd valószínűleg online vagy telefonon keresem meg, vicces gyerek vagy, de elmondom hogyha még nem jöttél rá, hogy élőben hívtam el és már akkor is elmondtam pár dolgot, a beszéd mindig is az erősségem volt, szóval nem volt olyan nehéz dolgom összekaparni valamit, amivel egy cseppnyi remény szikrát is kicsakarok az illetőből, habár nem volt könnyű az belátom, de már írtam, hogy nem szükséges több választ írni, kíváncsi voltam reakciókra, de mivel már tudom annak a reakcióját, aki fontos lehet majd nekem, így a tied teljesen érdektelen számomra, a kérdést csupán kíváncsiságból tettem ki, hogy milyen variációkra számíthatok és hasonlók.
2017. ápr. 21. 14:48
 13/18 anonim ***** válasza:
Tudsz bánni a lányokkal :DDDDD Legalább te elhiszed, ez a legfontosabb.
2017. ápr. 21. 15:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod és az időd amit rám szántál ment a zöld, további szép napot.
2017. ápr. 21. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:
De várj, egyáltalán ki sértett meg téged? Az a probléma, hogy mindenki azt mondta, hogy hátránnyal indulnál emiatt, vagy mi? Nézz már kérdlek magadra egy kicsit, olvasd el amiket írtál úgy mint egy kívülálló, és gondolkozz el. A nőket pedig kíméld meg addig, amíg TÉNYLEGESEN fel nem nőttél. Mondom ezt úgy, hogy "nem vagyok nő, csak azt hiszem".
2017. ápr. 21. 19:28
 16/18 A kérdező kommentje:

jó hogy az ennek a válaszolónak szólt aki ezt írta:

"#3: Szóval a tetszés felülírja azt is, ha valaki bunkó?

Nemááááár.....még 16 perc van hátra a csütörtökből, azt hittem, ma már egy lányban sem fogok csalódni, de.....mégis.:)

De jobb is, ha visszamennél hozzá. Eggyel kevesebb problémás csaj lenne szingli. :)"

Érthető, hogy ő egy fiú de mindegy és ezen is vagyok kiakadva, az még nálam okés, hogy lebunkózom magam, mert én én vagyok, de más mi a tököm alapon teszi ezt meg?? Azzal a gyenge kifogással meg ne jöjjön, hogy azért mert te is azt mondtad, az óvodás szint az olyan, amikor nincs rendes érve valakinek ezt hozza fel mindig és az az eszméletlen nagy arrogancia ahogy leírta ezt a válaszoló, lefogadom hogy tipikus olyan srác, akire mindig az anyja vigyáz, és még 100%os rá az értékelés, de végülis a szemetet felkell nyomni, de akkor ezen az alapon amit a válaszoló odakapart a kereszténységet is ellehetne törölni, amely a megbocsjátást hírdeti nem?? Mert ezt írta oda lefordítva hogy értsétek: Ha valaki megbocsájt egy múlt béli hibát, akkor az egy szaralak.("Eggyel kevesebb problémás csaj lenne szingli. :)"

De mindegy nem akarok vitázni, mint már mondtam tettem amit tettem, és majd teszek amit teszek, ti meg veszekedjetek csak, de értelmes érvet bezzeg nem bírsz felhozni, mert semmi olyat nem írtál volna, ami alátámasztja azt, hogy valaki nem normális ha megbocsájt egy embernek, de tessék itt egy értelmes érv 3-as hogy te miért vagy bunkó ezen az alapon, hátha tanulsz belőle:

A válaszod alapján a bunkóságot egyenlőve tetted a meggondolatlansággal, ami sok esetben igaz is lásd a fenti kis kérdést, na de kivolt még meggondolatlan? te kedves barátom, hogy úgy sértegetsz engem, illetve azt a lány + még a hozzánk hasonló egyéneket, hogy végig sem gondoltad az egészet, de hitegesd csak a radiátor mellett gubbasztva, hogy huuuuuuuu de aztán megmondtad nekem, de hogy őszinte legyek a válaszod kicsit sem csigázott fel, mert lerí róla hogy nincs benne értelem.

2017. ápr. 22. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#16: Ha te bukónak tartod magad,akkor más is tarthat annak. Vagy ez csak pozitív tulajdonságoknál működik?

Ha pl.azt állítod magadról,hogy kedves vagy és azzal más is egyet ért,akkor is nekiállnál hőbörögni,hogy mi az,hogy más is ki meri mondani?

Egyre inkább azt gondolom,azok a lányok jól jártak,akiket hülyére vettél.

2017. ápr. 22. 17:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Kiismerheto a gyenge ember es mint mondtam ezt hozza fel :) de nem erdekel elj boldogan! Mondom nagyon megmondtad , lelkileg tonkrementem es valamiert istenitelek csak ne irj tobbet, mivel mar nen egyszer mondtam hogy nem kell tobb valasz de mostantol arra se reagalol ha valali meztelen mepeket tolt fel a kerdesalá, hidegen hagy es lenyegtelen mar mert elertem amit akartam te meg kuporogj csak tovabb.
2017. ápr. 22. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!