Ti megbocsájtanátok a párotoknak ha ezt most kéne megtudnotok?
Párom még jóval előttem együtt volt egy csajjal.
Ma kiderült ennek a csajnak a húgával is kavart (kavarhatott)
Mert találtam üzeneteket hogy szerelmes lett belé,aludjanak együtt,nyalná a nedves pnciját...
Erre nagyon mérges lettem.
Mert ez a kisebbik csak a húga akivel csak kavart folyton irigykedik rám és mostmár értem mi ez a sok intrika...
A terhességemre is qrva irigy
Erre kiderül bsztak régen párommal...nem tudom szebben fogalmazni.
Persze párom üzenetei közt találom ezt aki azt mondja ne farasszam csak dumáltak ilyenekről nem volt semmi azzal a retekkel..
Meg apa lesz mit foglalkozzon a multtal en is felejtsem ezt el hisz elottem volt..
(Mi oktoberbe ismertuk egymast meg a csajjal julusba dghattak..
De a csaj aki nyilvanosan is utal irogat a kepeimhez ugy gondolom paromnak kotelessege lett volna elmondani hogy valoszinu ezmiatt ..
Meg amugy is megalazva erzem magam hogy utana jottem en azutan a mocsok utan..egy kategoriaba vagyok mostmar azzal a qrvaval hisz en is ezt a ferfit valasztottam raadasul szulik neki..
Es megalazva erzem magam...!!
😂 😂 😂 Eljegyzett
Lefosom a bokám! 😁
te nagyon buta vagy :D
stílusodból 16 évesnek tippellek
mi közöd hozzá, ki volt előtted? bármilyen is az a nő, ha hasonlóan értelmes mint te, akkor a legjobban a párodnak lehet szégyenkeznie, és nem neked :D
nincs mit megbocsájtanod, mert semmi rosszat nem tett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!